Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivo7er

kafe rzęzi dzisiaj... potrzebny ognisty romans! (2)

Polecane posty

Gość los companieros
Masz tajne relacje z żabą? Coś jak żaba z wroną? Tego nikt nie jest zdolny wyczaić. Randki w knajpie z sapiącym ratownikiem górniczym zamieniłaś na tajne relacje z żabą. Rozmieniasz się na drobne.

Żabciu,ale Ruda nie będzie się naparzać z Ivo; one sobie do gardeł nie skaczą :P x Los companieros: widzę jakiś/jakaś wyjątkowy fan (-ka) Ivo ;)

Gość los companieros
Nie jestem niczyim fanem (-ką) Ivo, jestem los companieros.

los companieros: ratownik nie sapał tylko dyszał - nie czytałeś/aś uważnie. żabo: ja tu z sympatią, a ta znowu ucieka... 😭 no niechcący! 😭

"Żabciu,ale Ruda nie będzie się naparzać z Ivo; one sobie do gardeł nie skaczą" ­ doprawdy? a nie pamiętasz, jak jechała po twojej iwonce przy okazji słynnej afery? ­ ja głupia wtedy iwonki broniłam. a ta z wdzięczności potem skakała mi do oczu. ot, kafeterianki. :D

Gość los companieros
ratownik nie sapał tylko dyszał - nie czytałeś/aś uważnie xxx Słownik etymologiczny języka polskiego twierdzi, że "sapać" znaczy "głośno oddychać", a "dyszeć" znaczy "głośno oddychać". Czyli nie myliłem się piszać, że sapał. Fakt, nie czytałem uwaznie wątku, gdyż był nieco nudny.

"ja głupia wtedy iwonki broniłam. a ta z wdzięczności potem skakała mi do oczu." x To w ogóle nie tak!! Doceniam obronę, naprawdę, ale rozeźlił mnie Twój sławetny rysunek w stopce i Twoje bezlitosne ataki na... No i nie mogłam się powstrzymać przed małym odwetem. Jak dla mnie, jesteśmy kwita.

chociaż za tę Twoją akcję z "ivolver" powinnam się gniewać dłużej... 😠 no ale niech będzie, mam dobre serce :)

ostatnio znalazłam u siebie miniaturę wycofanych już perfum Ives Rocher - Ode lAmour. fajne są. ­ ale sobie stopkę walnęłam. niach niach :classic_cool:

Gość Alle to
Nie ma romansów,zamknąć temat!