Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem załamana :(

Nie mam szczęścia w miłości

Polecane posty

Teraz mam 19 lat. Mając 15 było kilku adoratorów których odrzuciłam, tłumaczyłam sobie ze za mloda jestem, przewaznie byli to starsi, fajni faceci (17-19) którzy teraz juz sa w zwiazkach. Mialam nadzieje ze w wieku 18-19 sobie kogoś znajdę, jak juz skoncze szkołę i bede w miare dojrzała, nie chcialam popelniac glupstw. Teraz troche zaluje, nie przezylam zadnej nastoletniej milosci. Nie jestem jakas piekna zeby zdobywac serce kazdego chlopaka, raczej taka przecietna, jak sie odszykuje to ładna ale na kolana nie powalam. Rowiesnicy wolą takie 15-17,a ja sie czuje jak stara babcia która ma faceta 30lat mlodszego i musi stylizować sie na mlodsza, robic wszystko by ktos zwrocil uwage. Nie kreca mnie faceci kolo 30 i starsi,chcialabym rowiesnika... Na dodatek w ostatnim czasie odczułam to dosyc bolesnie, spodobał mi sie chłopak w moim wieku, dzieli nas kilka miesiecy ale inny rocznik, on mi wyraznie dal do zrozumienia ze chce gowniare. Nie rozumiem tego bo ciało sie nie zmieniło,psychika tez nie. Nie ubieram sie , nie zachowuje jak stara kobieta, co to za roznica rok w ta czy tamta?Eh....

up

miłość kiedyś przyjdzie. ja jestem sama i jest mi dobrze. są plusy i minusy bycia samemu, ale nie możesz się załamywać tym, że nikogo nie masz. całe życie przed Tobą i pewnie przeżyjesz niejedną miłość :) głowa do góry :)

A myslisz ze czym starsza bede tym bardziej moje poglady sie zmienia ? Nie sadzilam ze tak szybko odczuje starosc:o

up