Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migokotka1987

MÓJ CYWILNY MĄŻ NIE CHCE ŚLUBU

Polecane posty

Gość migokotka1987

Cześć! Mam ogromny problem.. Ze ślubem cywilnym zawaliłam.. Przez złą sytuację, konflikty itd. zrobiłam z mężem ślub cywilny bez udziału mojej rodziny.. Do dnia dzisiejszego pamiętam że na własnym ślubie płakałam że nie ma przy mnie najbliższych.. Cóż.. Wina leżała nie tylko po mojej stronie, ale najbardziej obwiniam siebie:( Z mężem jestem 10 lat, 6 lat po ślubie. Z rodziną sie pozmieniało i żyjemy na bardzo dobrej stopie. Marzy mi się slub kościelny by naprawić całe te zlo.. Ale..mój małżonek nie chce. Twierdzi że mu tak dobrze.. A ja bym chciała zobaczyć moich rodziców na własnym weselu.. Ja nawet obrączki nie mam bo kupilismy na szybko za małe.. Przykro mi jest, że jemu nie zależy.. czuję się oszukana bo kiedyś mówił że zrobimy koscielny..a teraz ucina mnie słowami że nie chce bo nie wierzy.. A ja cierpię..

Gość nieidealna mama
aj tam, i po wuj ci slub, chcesz kasę zebrać... po tylu latach tez bym nie brala

Gość migokotka1987
a moje pragnienia nie są ważne?

Gość migokotka1987
podbijam..

Gość taka jedna dziewczynkaaa
kiedyś mówił, że wierzy, teraz zmienil zdanie.to nie tyczy się Ciebie tylko Boga, ja też straciłam ostatnio wiarę, ślub kościelny to nie tylko biała sukienka i otoczenie bliskich

koscielny bierze sie dla siebie a nie dla rodziny:p co cywilnym sie sypie a po koscielnym to juz calkowicie...daj sobie spokoj

Gość czyli ślub kościelny
dla wesela??? Dobrze, że masz mądrego męża, który nie chce takiego cyrku.

Gość migokotka1987
Nie o to chodzi, nie sypie się u mnie w związku..tylko wiedział jak mi zależy. Odkladalismy tę decyzje caly czas-bo mieszkanie, bo studia, praca. A teraz kiedy moglibyśmy wierzyć on nagle stracił wiarę? To jak chce dzieci wychowywać? On się cieszy bo na slubie cywilnym miał swoją rodzinkę a ja bylam sama :( Wie że mi zależy wychowywać dzieci w wierze, a moje dzieci nawet nie beda miały szansy zobaczyc mamy ze slubu.bo nie chciałam zdjec. Dla mnie ten dzien najchetniej wymazałabym z pamieci.. Wolałabym zeby go nie było.. Kocham go, on mnie.