Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek a wyzwylona

Prawiczek i dziewczyna, która uprawiała seks bez związku, również przygodny

Polecane posty

Gość Prawiczek a wyzwylona

Waszym zdaniem mogą do siebie pasować?

Gość taki jeden facet 28
Jezeli prawiczek poradzi sobie z myślą ,że kobiety tak samo jak faceci lubią i potrzebują seksu ,a czasem są bardziej wyuzdane niz się takiemu prawikowi wydaje. Jeżeli taki prawik będzie wyzwolony seksualnie i chętny ,otwarty na eksperymenty to pewnie taki zwiazek ma szansę ....a jak bedzie jej robił wyrzuty o byłych i kwasil atmosfere jakimiś pruderiami i umoralnieniem to żadna tego nie wytrzyma

Gość dsfsd
kobieta mający przygodny seks nigdy nie będzie wierna nie ma szans. Jest przyzwyczajona do ciągle nowego partnera

Gość cóz za pytanie
dziwka zawsze będzie dziwką, a już na pewno będzie waliła po rogach prawika

kobieta wyzwolona to nie dziwka....poprostu zmienily sie czasy i kobieta rowniez ma prawo przyznac ze potrzebuje seksu i go potrzebuje,czyba dobrze miec doswiadczenie i poznac swoje cialo?

Gość Zapominj o niej
Nie chcę Cię załamywać ale zapomnij o niej. Są kwestie w związku których się nie da przeskoczyć. W kwestii zarobków, i doświadczenia seksualnego facet nie może czuć się gorszy. Prędzej czy później Twoja frustracja wyjdzie z Ciebie i nabawisz się kompleksów tracąc też sporo w oczach kobiety. Dlatego strac z nią prawictwo, nabierz doświadczenia i ruchaj inne bo dziewicy nie uświadczysz. PS wiekszosc kobiet zmniejsza liczbę partnerów czasem lubia pewna liczbę np 3 a dobijaja do 10. "kobieta wyzwolona to nie dzi**a....poprostu zmienily sie czasy i kobieta rowniez ma prawo przyznac ze potrzebuje seksu i go potrzebuje,czyba dobrze miec doswiadczenie i poznac swoje cialo?" Mnie twój argument nie przekonuje. W podobny sposób można tłumaczyć zdrady. A argument z doświadczeniem już naprawdę najwyższych lotów:P Najlepiej napisz podobny dla samotnych matek. Podpowiem: "Chyba dobrze że ma dziecko któremu nie musisz przebierać pieluszek i wstawać w nocy do niego. Takie odchowane ma swoje zalety" Widzisz zbieżność? Ps Idąc twoim tokiem rozumowania czy małżeństwo bądź związek powinno ograniczać prawo do seksu i zdobywania doświadczenia, zaspokajania własnych potrzeb z innymi? Przecież partnerzy mają różne libido a po porodzie jakiś okres czasu facet ma celibat. Po co? Jeśli ktoś ma potrzebę której partner, partnerka nie jest w stanie zaspokoić może poszukać seksu na boku. Mam ochotę na inną osobę idę spełnić swoją potrzebę.

Gość Prawiczku
dobrze że Ci się taka trafiła, sam z taką zaczynałem wprowadziła mnie w świat sexu co spotkanie żeśmy się bzykali ile wlezie nie raz to i bez gumy, była dobra w te klocki wiedziała jak mnie zaspokoić żebym odlatywał to były super czasy :), jej nie przeszkadzało że ja nie doświadczony wręcz przeciwnie to ją fascynowało i podniecało że mnie musiała wszystkiego uczyć gdzie ją dotykać całować pieścić. Moim zdaniem lepszej laski na pierwszy raz trafić nie mogłeś i osobiście polecam.

Gość gosc84
Chyba najważniejsze, że jej to nie przeszkadzało.

Gość Prawiczku
gosc84 bo kobietom takie rzeczy nie przeszkadzają to facetom się wydaje że ona nie wiadomo co będzie oczekiwać a tak nie jest, wystarczy że jej powiesz żeby CIę wprowadziła doświadczona kobieta zna doskonale swoje ciało tu nie ma zgadywania wie jak ją zadowlić i CI wszystko pokaże co i jak, wiem po sobie że to najlepsza szkoła.

Gość taki jeden facet 28
ja nie rozumiem tego połączenia ,że jak ktoś miał przygodny seks będąc wolnym to na pewno będzie zdradzał jak będzie zajęty ...no ja pierdole wy serio tacy ograniczeni jesteście ?

Gość Aparat007
@berlinxxx "kobieta wyzwolona to nie dzi**a....poprostu zmienily sie czasy i kobieta rowniez ma prawo przyznac ze potrzebuje seksu i go potrzebuje,czyba dobrze miec doswiadczenie i poznac swoje cialo?" Poznawac swoje cialo? to mozna chyba w wieku kiedys dopiero wchodzisz w takie relacje a nie 25-30 laka ktora co impreza sypia zinnym bo"poznaje swoje cialo" to czystokrwista kurwa. Ja tez uwielbiam seks, jestem nawet zdeka zboczony, ale nie oznacza to ze bede wsadzal swojego penisa do byle wywloki bo chce poznac swoje cialo. :D:D:D trzeba sie szanowac. Wole sobie znalezc jedna fajna na dluzej. Laska ktora otwiera nogi byle komu, jakie moze miec wartosci ? zadnych. kup se wibrator i smigaj jak potrzebuje rozladowac energie, z braku seksu sie nie umiera, mozna co njawyzje miec skwaszony nastroj. Poza tym jak kazdy cie moze miec, to nikt cie nieche na dluzej proste.

Gość taka pasuje do doswiadczonego
...