Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inny swiat

Nie chcę tego dziecka ale nie potrafię usunąć !!

Polecane posty

Gość inny swiat

Jestem w 12 tc . Od 8 tygodni wiem o ciąży i każdego dnia coraz bardziej nie chce tego dziecka :( Myślalam, że może zacznę coś "czuć" gdy usłyszę bicie serca-niestety nie ruszyło mnie to :( Dodatkowo mdlości i wymioty doprowadzaja mnie do jeszcze wiekszej nienawiści i złości na tą ciąże . Czy tez tak odczuwałyście a mimo tego urodziłyście i pokochałyście dziecko ?

Gość wredniucha10
"Nie chcę tego dziecka ale nie potrafię usunąć !!" nie ty usuwasz, tylko lekarz

Gość kocham_go_bardzo
tak bardzo chcialabym być na twoim miejscu i być w ciąży, oddałam bym ci wszystko w zamian;(( nie proponuje ci ze kupie dziecko, tylko ze bardzo ci zazdroszcze ze jestes w ciazy ;(((

Gość dffffffffffffe
pokochałam tak naprawdę dziecko dopiero jak miało z rok czasu, teraz wiem, że jest moim małym cudem :-)

Gość mala ni
wredniucha pier dol sie a Ty autorko pogadaj z kimś mądrym a nie zkafe-rozwydrzonymi kobietami1

Gość wredniucha10
właśnie mam to w planach!

Gość trabant 102s
no jasne, zmorduj swoje dziecko szmato. tylko pokroją je na kawałki - tzn rozerwą. potem sobie możesz popatrzeć na ukarane śmiercią przez męczarnie SWOJE WŁASNE DZIECKO :O tfu ci w ryj!

Gość inny swiat
wredniucha ale chyba w pierwszych tygodniach mogłam sama doprowadzic do aborcji poprzez leki , prawda ? Wywołac sztuczne poronienie . Więc sie nie wymadrzaj