Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_zagubiona

jak pieścić faceta gdy nie ma jak ściągnąć ubrań

Polecane posty

Gość pluto161212
mam laskoczki czego pytasz :D

Gość dfsgvrsbl
autorko ile Wy macie lat ?

Gość młoda_zagubiona
ja 20 on 22 a tyle pomysłów w głowie mam bo ja już nie mogę wytrzymać! tak mnei pociąga i podnieca, a przez te całe ubrania i rodziców za drzwiami mam ograniczone możliwości z moim wcześniejszym facetem byłam spcjalistką w oralu teraz wolałabym zacząć od genialnej gry wstępnej i w najbliższej przyszłości przejść do seksu na tyle go jakoś szanuje, ubóstwiam, ze aż bym się wstydziła od razu do oralu przejść no a sex to dla mnie nowość poza tym z tym seksem to byłby mój pierwszy raz boję się bólu i wpadki na takie rzadkie epizody to nie ma sensu stosować tabletek, a prezerwatywy nie dają zbytniej pewności z ostatnim (moim pierwszym facetem) właśnie przez stres przed wpadką niewiele wyszło z seksu, zaraz było przez to sucho i wg jeszcze bolało i od razu przeszłam na oraljakoś lepiej się w tym czułam ale teraz chce inaczej ale to wszytsko dla mnie nowe dlatego wszelkie wskazówki co do gry wstępnej i pieszczot jak najbardziej wskazane do seksu też ale to wykorzystam później

Gość mister germany
a moze ubierzcie na siebi efartuszki to was zakryje jak wejda rodzice i mozecie sie pobawic zabawkami do woli... :-) a moze turbany ze to niby idziecie na bal maskowy you know

Gość gość
pomasuj go przez spodnie a potem przez majtki , a jak mu stanie to wyliż i po sprawie przynajmniej ja tak robie