Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werciakiercia

praca - dzwonic ?

Polecane posty

Gość werciakiercia

na poczatku tygodnia mialam rozmowe kwalifikacyjna. mialam ja miec z kadrowa, ale wypadlo jej szkolenie to przyjal mnie sam prezes. byl zachwycony moja osoba, wiadomo wypytal mnie co robilam w poprzedniej pracy, jakie sa moje oczekiwania finansowe. typowa rozmowa. powiedzial takze, ze jest zdecydowany na zatrudnienie mojej osoby, tyko musi porozmawiac z kadrowa i na pewno ona oddzwoni w celu okreslenia dalszych warunkow zatrudnienia. po wyjsciu z firmy i po rozmowie, myslalm, ze mam ta prace. mija tydzien i ciszaaaaaaaaaaaa ... nie wiem ile jeszcze odczekac ? bo mam zamiar dzwonic.

Gość TYLKO EUTANAZJA
prezes pomyslal troche i doszedl do wniosku ze jednak dupy mu nie dasz wiec na chuj ma ci placic

Gość wredniucha10
"tyko musi porozmawiac z kadrowa i na pewno ona oddzwoni w celu okreslenia dalszych warunkow zatrudnienia." to znaczy mniej więcej to samo co "nie dzwoń do nas, my oddzwonimy" - czyli spadaj!

Gość werciakiercia
to nie tak, daj mi jasno do zrozumienia, ze mam ta prace! nawet po firmie mnie krotko oprowadzil pokazal ewentualne miesjce pracy. nie wiem czy na kazdej rozmowie kwalifikacyjnej takie postepowanie jest standardem ;)

Gość no ale o co chodzi
no to zadzwon. moze zapomnial przekazac kadrowej swoja decyzje. prezesi duzych firm tak niestety maja. poza swoim biurkiem nie widza nic.