Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werva

Moja kobieta nie chce się ze mną kochać (nie bierze tabletek)

Polecane posty

Gość Werva
boze ludzie jakby to bylo takie latwe to juz bym to zrobil. mowie ze probowalem wszystkiego i nic...

Gość Doświadczony przez życie
Podejdź ją z seksuologiem sposobem. ja tak zrobiłem. Pójdź do seksuologa i powiedz mu, że nie wyrabiasz bez seksu, a twoja kobieta nie chce sięseksić, więc chciałbyś coś na obniżebnie. Na pewno seksuolog nie pozostawi ciębez pomocy. Zażyczy sobie widzenia z twoją kobietą. I tym sposobem ona trafi do seksuologa. Tylko nie m ów jej, że załatwiłęśjej wizytę, tylko powiedz, że soeskuolog chce z niąporozmawiaćw twojej sprawie, bo ty sobie nie radzisz ze swoim napięciem.

Gość kalarepakalarepa
mam dla Ciebie złą wiadomość kolego...nigdy jej porządnie nie zaspokoiłeś...jedyny powod pozdro!!!

Gość XL chętny na ...
Jest to bardzo dziwne by w takim wieku nie mieć pociągu do partnera,ale są i tacy :) Uważam,że powinno się o tym rozmawiać ze sobą i razem wybrać się do specjalisty.Jeżeli to już żona to współczuję.

Jeśli bum samemu nie potrafi/nie chce czerpać przyjemności z seksu, to partner może być i samym Rocco i nic nie zdziała. O seksie trzeba umieć wykazać się umiarkowanym egoizmem.