Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zostanę na lodzie

nie mogę znaleźć zespołu, wszyscy mają zajęte..... RATUNKU

Polecane posty

Gość chyba zostanę na lodzie

Mam wesele w sierpniu, 17.08. Ostatnimi czasy nie miałam opcji nic szukać, jeśli chodzi o zespół - miałam 2 etaty w pracy i jeszcze sesje na studiach. Teraz się ogarnęłam i dupa - nic nie mogę znaleźć. Wesele mam pod Warszawą. I tak się zastanawiam - czy da sie wynająć zespół gdzieś z dalszej części Polski i oni przyjadą za dopłatą? Szukam już nawet tych droższych, ale wszędzie zajęte. Myślicie, że znajdę coś do sierpnia? W ostateczności zostanie DJ, ale to będzie dla mnie porażka, chcemy mieć zespoł.

Gość fafagsg
no to dużo za późno się obudziłaś. Takie rzczy załatwia się rok wcześniej

Gość olga z wawy
właśnie droższe zespoły częściej są zajęte, bo z reguły są dobre. Naprawdę dobre. I terminy rozchodzą się jak świeże bułeczki. Pomimo pracy, wybór zespołu powinien być pierwszorzędny zaraz po sali. Teraz nie dziwię się, że masz ogromny problem. Ale szukaj tych z okolic Warszawy, ale też Radomia, Kielc, Lublina. W takich sytuacjach często dojazd np do 100 km mają gratis. Tak jest z moim zespołem pasjonata z Warszawy. Ale pewnie i mógłby każdy inny zespół pokonać odległośc nawet i 300 km, ale wiedz, że liczą wtedy sobie np. 1,2 - 1,,5 z kilometra. Szukaj, pytaj nie wykluczone, że znajdziesz, ale będzie ciężko. Chyba, że jakaś para zwolni termin to czatuj na takie ogłoszenia też. Powodzenia.

Gość Karolina_90
Dużo ofert zespołów i dj'ów znajdziesz tutaj: http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/ w takiej sytuacji pozostaje Ci tylko dzwonić i pytac o terminy:) Jesli mogę coś doradzić to sprawdzaj fora lokalne (i oczywiscie weselne!), czasami z przyczyn losowych ktoś musi odwołać ślub i ma do odstąpienia salę/zespół etc. :)

Gość Szczesciara:)
poszukaj jeszcze na portalu planujemy wesele :)

Moge ci polecic Dj Masti u mnie gral i prowadzil wesele i bylo super jego stronka: www.masti.beepworld.pl

Gość różowa bransoletaaaa
jak zaplacisz to nawet z zakopanego przyjada. Tylko czy bedziesz mogla zapewnic im nocleg. Moj kuzyn ma zespol muzyczny, ladnie spiewaja i napewno maja wolny termin, ale jestesmy z czestochowy.

Gość Anna878
Szukam chętnych do pisania na forum ślubno weselnym: Adres: www.Wianeczek.pl Pozdrawiam!

Gość Muzyk52
To jest najbardziej oblegany termin w tym roku. Wygląda na to, ze spora częśc Par Młodych upodobała sobie ten termin. Sam miałem kilkadziesiąt tel. na ten dzień. W tamtym roku pamiętam takim popularnym dniem był 4 sierpień.

Gość wrzosowia
moja siostra ma wesele w czerwcu a jeszcze nie ma zespolu. mysle ze spokojnie znajdzie. poszukaj w lubelskim zespolu a szczegolnie z okolic lukowa tutaj powinno cos sie znalezc

Gość tezmloda
a okolice warszawy znaczy co konkretnie? mogę Ci podesłać nr do kilku zespołów z okolicy garwolina

Gość wwr
autorko, za późno się za to wzięłaś. Takie sprawy załatwia się wcześniej, rok przed ślubem. Twój termin jest dość popularny, będzie problem coś znaleźć. Szukaj zespołu z woj mazowieckiego, kujawsko-pomorskiego, łodzkiego.

Gość mloda,lipiec.
Ja wziełam zespół z Podlaskiego, chociaż jestem z mazowieckiego, ceny maja tam niższe a prowadza super wesela. byłam ostatnio w tamtych stronach.

Gość tezmloda
niższe znaczy ile płacisz? jeśli można wiedzieć :)

Gość pipipipipipipi
w Białymstoku to znajdziesz zespół za 2tys i bedzie to zespół 5 osób