Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeere

Cesarka na życzenie...

Polecane posty

Gość deeere

Wie może któras z mam ile kosztuje cesarka na życzenie? Idę w tym tyg. do lekarza i chciałabym znac ceny orientacyjnie, by wiedzieć, że mnie nie naciąga na kasę.

a po co na życzenie jak za darmo możesz sobie załatwić z palcem w dupie zaświadczenie od chociażby psychiatry? Tokofobia jest teraz w modzie ;)

Gość no tokofobi w modzie
ale podobno nie wszyscy lekarze respektuja zaświadczenie od psychiatry (czy to w ogóle zgodne z prawem?) hickary a jak to załatwiłaś? powiedziałąś prosto z mostu, ze chcesz cc i ile to kosztuje?

Gość Nie róbcie
cesarki bez specjalnej przyczyny! Dziecko wyjęte tą drogą nie dostaje wszystkich potrzebnych bakteriii!!!potem alergie, nietolerancje...poczytajcie na ten temat.

W poliklinikach wybierasz jak chcesz rodzic. 1800 to za cc, plus 3 dni pobuty z wybranym przez siebie menu, polozna do dyspozycji - opieka super.

Gość tez chcialam ccc
ale gin powiedziala.."tu tez moga byc powikłania , i kto powiedzial ze cc jest bezpieczniejsz??..." Zrezygnowalam-bo jakby cos si e stało nie daj boze przy tym cc to byla bym tylko ja sama sobie winna bo to wymiśliłam...Na szczescie synek urodzil sie sn i bylo latwo i szybko:D

Gość lkjhgfdszlkujmynhgbvfd
.Hikary. - gadasz głupoty. nawet w poliklinice muszą być wskazania do wykonania CC, ponieważ poród tam jest refundowany przez NFZ, płacisz jedynie za pobyt

Gość Hickary czyli joannna
Ta laska jest kosmitka, nic nie wie, pierdzieli trzy po trzy ...dajcie spokój jak mozna byc takim debilem jak ona

Sama pierdzielisz trzy po trzy - jak ktos chce to zawsze znajdzie sie "wskazanie" na platne cc.

Gość jhkkk
Hickary - rodziłaś na zamenhoffa? kiedy to było że aż 3 dni podytu? teraz chyba tylko 2 po cc

6miesiecy temu, z tego co wiem, to zamiejscowi maja 3,bo i dziewczyna z mojej sali tez miala 3. Tzn pytali czy chce zostac jeszcze 1 dzien - u mnie tak samo. powiedzialam, ze chce. :)

Gość bnjmk,ljhgfsedrfghjk
Hickary- przecież cesarka na zamenhofa nie kosztuje 1800zł, a 2000zł, więc chyba nie rodziłaś tam,a na parkowej!!!

Ja rodzilam na parkowej - u Tomaszewskiego. Mialam rodzic u Arcisza, ale chcieli zaswiadczenie o tokofobii. Lub inne ;) Takze u Arciszow nie ma na zyczenie.

Gość babybluessss
hickary jak wspominasz cc na parkowej?

Gość babybluessss
chcialam miec cc na zamnhoffa ale rzeczywiscie wymagaja wskazania :( nie chce liczyc ze moze w pozniejszym czasie wyjdzie jakas koniecznosc cc , chce miec to pewne juz teraz. skoro piszesz ze na parkowej nie wymagaja to jestem mocno zaskoczona

Gość Kopciuszekkkk
A ja miałam cc w państwowym szpitalu i nic mi nie wpisali jako wskazanie.

Gość qasia
ja też miałam zaświadczenie o tokofobii (od gina). Nie żałuję mojej decyzji, tak można rodzić :)

Gość babybluessss
qasia - zaswiadczenie o tokofobii wypisal ci gin??

Gość gość
Hickary czy prowadzilas ciaze na Parkowej? Dzwonilam tam dzisiaj zeby sie zapytac czy wykonuja cc na zyczenie I kobieta z recepcji powoedziala, ze nie :/

Gość gość
ja urodziłam sn łatwo i szybko ale teraz mam obniżenie narządów rodnych i chyba wypada mi pochwa :(

Gość Zed Leppelin
Super decyzja z cięciem, polecam :)