Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetttme

ciemieniszka pomocy

Polecane posty

Gość anetttme

Nie wiem jak mam ją usuwać. Nacieram oliwką przed kapiela godzinke potem myje glówke i próbuje wyczesywac i nic nie schodzi. Glłowka po umyciu wyglada ładnie i nie widac żadnych łusek , na drugi dzień sa wyraznie odchylone od skóry, i kiedy szczesuje miekka szczoteczka po jakiejs godz głłowka robi sie czerwona. Nie wim czy tak powinno byc . W która strone powinno sie zczesywac? i czy normalne jest zaczerwienienie na główce?

Gość ccdvdvdf
naoliw główke po kąpieli...poczekaj 2-3 godz. i wyczesz...godzina to za krótko...Powtarzaj ten zabieg codziennie...

Gość o tak o
a mnie radziła położna żeby na godzinę - dwie przed kąpaniem nałożyć oliwkę i założyć czapeczkę, a później sczesać, wykąpać i jeszcze raz czesać.

Gość mama dwóch dziewczynek
a ja Ci polecę olejek na ciemieniuszkę ze skarbu matki; moim dziewczynkom pomógł po jednym stosowaniu.

Mojemu synkowi pomoglo zwykle maslo-tak poradzila polozna.na godzine przed kapiela smarowalam maslem,po kapieli czesalam,potem oliwka I bawelniana czapeczka na cala noc.po kilku dniach zniknela

Gość Szpindlerowy mlyn
a ja polecam emlium do ciemieniuszki lub mustele, mojemu synkowi zadne oliwki nie pomagaly, a po tym zeszlo bardzo szybko

Gość yhuyhjuhj
miałam to samoz synkiem, przypadkiem dostałam od kolezanki oliwke w zelu Johnsona, jak reka odjął,sladu nie ma, a jak uzywałam hippato było tak jaqk piszesz.

Gość a umnie bylo od konca
spróbuj naftą, ja tak robilam, potem na główkę watke i na do czapeczke, na jakis czas załozyc, potem wyczesac,zejdzie napewno

Gość anetttme
a czy po wyczesaniu też główka byla czerwona?