Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manamanapatipitipi

jak wybrać?

Polecane posty

Gość manamanapatipitipi

Od prawie dwóch lat jestem w zwiąkzu z człowiekiem, którego myslę, że kocham, chociaz układa nam się to lepiej to gorzej. Kilka razy się rozstawaliśmy, ale za każdym razem do siebie wracamy. Od kilku miesięcy spotykam się c facetem, który jest przeciwieństwem mojego chłopaka. Dobrze się z nim bawię, moge mu wszystko powiedzieć, jest moim przyjacielem i stał się chyaba kimć więcej, bo się zakochałam. Nie wiem co mam robić. Próbowąłam to jakoś poukładać, ale gdy powiedziąłam temu drugiemu o tym, że jestem już z kims 2 lata on odszedł. Chciała, żebym wybrała, a ja nie umiałam i po prostu odszedł mimo, że mówił, że mnie kocha, a ja nie wiem co dalej, bo najlepszym rozwiąaniem byłoby połączyć ich w jedno, ale tak się nie da. Co mam zrobić? Jak wybrać?

Gość rtyereer
jestes głupia. dziwisz sie ze drugi odszedł bo powiedzialas mu ze jestes zwiazku a przeciez powiedział Ci ze cię kocha. rada: odpusc sobie tego drugiego bo ona zasługuje na lepszą dziewczynę a nie taką jak ty. nie jestes warta jego uczuc.

Gość manamanapatipitipi
Nie oceniaj mnie tylko dlatego, że kocham dwóch i nie wiem, którego wybrać Nie zachowałam sięoze najlepiej nie mówiąc temu drugiemu o tym, że jestem z kimś, ale w koncu mu powiedziąłam bo miałam nadzieję, że samo się to jakoś rozwiąże. że w końcu będe umiała wybrac, ale nie umiem.