Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRO-RADAR

JAK MOŻNA STRAJKOWAĆ PRZECIW RADAROM???

Polecane posty

Gość PRO-RADAR

bardzo dobrze że postawili te radary! przynajmniej ograniczą idiotów, którzy w mieście jeżdżą 100 a poza nawet 150. To jest dla BEZPIECZEŃSTWA. A mandaty powinny być i tak 5x wyższe, tak jak na zachodzie...

masz rację, tylko nasuwa się pytanie po co ich aż tyle, nie raz jak jadę, to na jednej prostej drodze można spotkać 3 radary!! nie wystarczyłby jeden? przecież mamy lichy budżet. Ostatnio czytałam artykuł, że facet jechał rowerem po jakiejś wiosce i też dostał mandat, bo było ograniczenie do 30, a on jechał 35 . Porażka ;./

Gość PRO-RADAR
3 radary bo jak jeden nie uczy rozumu, to trzeba zapłacić 3 razy

Gość s89
Założę się, że autor to stulejarz bez prawa jazdy :D

a prawda jest taka, że z tych radarów i mandatów pożytek będzie taki, że nasi kochani ministrowie dostaną z tego tytułu po pół miliona premii, a naród tak jak klepie biede, tak będzie klepał dalej. Chcą stawiać radary? niech podwyższą płacę minimalną ! Nie dość, ze paliwo jest drogie, to robią wysyp tych żółtych badziew.

Gość PRO-RADAR
Poznam pana typu bears , jestem pasywny, mogę zapłacić

Gość lamota numero 5
sexii zapraszam na darmowy filmywww.free-filmy.xk.pl UWAGA LINK PRZEKIEROWUJE NA STRONĘ Z WIRUSAMI !!!!!!!!!!!!!!

Gość PRO-RADAR
akurat jestem kobietą, mam prawo jazdy i na codzień z niego korzystam ;)

Gość PRO-RADAR
to skoro taki naród biedny to chociaż będzie jezdził bezpieczniej. To dobra strategia żeby nie było stac ludzi na łamanie prawa

Gość ;km;lknm
mozna, jak ma sie rozum i troche wiedzy. wladze miesiecznie ustalaaj pewien limit mandatow ktore maja byc wystawione i na tej zasadzie ''sciagaja'' kase od niczego nie swiadomego oglupionego ludu. Tak samo z parkometrami. niesttey na kazdym kroku nas okradaja

Gość PRO-RADAR
prawo jest prawem i dobrze jeśli jest respektowane.

Gość lamota numero 5
Kobiety nie mają siusiaków, nie kłam ;) Ograniczona istoto, ja też jestem na radarami,ale w miejscu gdzie jest to uzasadnione,a nie gdzie ma to służyć tylko zarabianiu kasy przez państwo!!! Kumasz niuans ? Wątpię! Popieraj takie działania dalej,to w krótki czasie wójt i pleban będą mieli dostęp do Twej szparki by sprawdzić czy jesteś prawdziwa Polka i czy możesz mieć dzieci.

Gość kaszkafraszka
Radary to tylko część wdrażanego projektu totalnej inwigilacji. Zrozumcie to wreszcie!! Powstaje coraz więcej kamer wszedzie, alior bank ma w planach przed udzieleniech kredytu sprawdzać portale społecznościowe, sa budowane bazy danych o obywatelach na potrzeby banków, komórki maja coraz więcej aplikacji, dzieki którym można was namierzyć, otwieram mojego gmaila a tu ciagle prosba aby podac nr telefonu, bo chca to wszystko polączyć, telefon z gmailem, facebook z bankiem, wszystkie dane mają byc w jednym miejscu, aby obywatele byli inwigilowani. A na koniec wszcepia wam chipa i nic bez niego nie bedzie można zrobić, jesli podpadniesz władzy to nawet bułki nie kupisz. Obudźcie się w końcu!!

Gość 2 nagie miecze
malujesz usta czerwoną tłustą szminką, bierzesz drabinę i - od radaru do radaru składasz na nik pocałunki :classic_cool:

Gość PRO-RADAR
a gdzie łamanie prawa jest uzasadnione, a gdzie nieuzasadnione? Jeśli ktoś dostaje mandat za to że w zabudowanym jedzie 100 to to chyba dobrze?

Może i będzie, oczywiście, też jestem przeciwko tzw "piratom drogowym". Ale czemu jest winny człowiek, który haruje za 1000 zł mc, ledwo mu starcza na życie, a śpiesząc się do tej pracy dostanie jeszcze po drodze dwa mandaty, albo nawet trzy. I co ma wtedy zrobić? Jestem za radarami w miejscach, gdzie one są naprawdę potrzebne. Tak jak było jeszcze do nie dawna, było dobrze. A teraz? jakieś szaleństwo. No ale czymś trzeba załatać dziurę budżetowa, i dać premie pasożytom. Szkoda tylko, że kosztem biednych kierowców.

Gość kaszkafraszka
Po projekcie ustawy o obcych siłach zbrojnych, które stłumiły by proces, rusza koljena ustawa, osoby nieywgodne dla państwa będą zamykane w psychiatryku, tak bedą eliminowane, ta ustawa to podkładka by było to możliwe, wystarczy wmówić, że ktoś ma schizofrenię, bo wyraża poglądy antyrządowe i można go przymknąć na lata.

Gość PRO-RADAR
jeśli spieszy sie do pracy to co to ma za znaczenie czy zarabia 1000 zł czy 10tys jeśli zabije np dziecko z powodu przekroczenia prędkości? TO NIE STAN DRÓG JEST WINNY WYPADKOM TYLKO PRĘDKOŚĆ!

Gość lamota numero 5
PRO-RADAR jeśli spieszy sie do pracy to co to ma za znaczenie czy zarabia 1000 zł czy 10tys jeśli zabije np dziecko z powodu przekroczenia prędkości? TO NIE STAN DRÓG JEST WINNY WYPADKOM TYLKO PRĘDKOŚĆ! Ty jesteś chora czy pijana? Po pierwsze teren zabudowany to często pola i nieużytki ,ale jest ograniczenie,bo to teren zabudowany. Dużo jeżdżę po Polsce i często droga na dwa pasy w jednym kierunku , zero domów czy sklepów lub innych budynków,ograniczenie do 50 km/h i chłopaki z radarem. Czy człowiek przekraczający prędkość o 4 kilometry na godzinę jest piratem? Doucz się panno,że nie prędkość zabija tylko szybkie jej wytracenie. Inaczej każdy kto na przykład przekroczy 120 km/h nagle by był uśmiercony w swoim samochodzie. Nim zaczniesz dyskusję warto najpierw zapoznać się z tematem.

Gość PRO-RADAR
Ale jeśli teren jest zabudowany, może wyskoczyć na drogę dziecko, pies, krowa... I nieszczęście gotowe. Pal kij że zabije się psa, ale niestety siebie przy okazji. Do drogówki nic nie mam. Nie widziałam żeby zatrzymali kogoś bo przekroczył prędkość o 5km/h, a tych co przekraczają o 20, trzeba karać

Gość taka prawda ONA
prawda jest taka, że z tych radarów i mandatów pożytek będzie taki, że nasi kochani ministrowie dostaną z tego tytułu po pół miliona premii

Gość PRO-RADAR
a powinni dostawać 1000 zł premii? haha ;D

Kobitko, to tak nie działa... chodzi o kasę którą wyciaga państwo od ludzi. Nie widzisz tego, jesteś tak oślepiona? Za te pieniądze z tych nieszczęsnych radarów można by spokojnie poprawić jakoś naszych dróg. A tym czasem dziura, na dziurze dziurę pogania. A Minister dróg i autostrad pływa w pieniądzach. Kochasz swój kraj. Ja również, ale to co się w nim dzieje ostatnimi czasy daje mi wiele do myslenia.

PRO-RADAR - a powiedz mi czym sobie zasłuzyli na te premie? no czym? często są to ludzie bez żadnego konkretnego wykształcenia, do sejmu dostali się dzięki wtykom, byli mafiozi itp. Nie żartuj sobie. Siedzą na stołkach i jedyne co czasem zrobia, to wypowiedzą się w jakimś programie, czy wiadomościach.

Gość ;km;lknm
a powinni dostawać 1000 zł premii? haha ; a co w tym takiego smiesznego?

Gość ;km;lknm
jesli naprawde cie to bawi to smiem stwerdzic ze urwalas sie z choinki, zyjesz w jakims oderwanym od rzeczywistosci swiecie. Juz samo zakladanie takiego tematu duzo o tobie mowi...

Gość lamota numero 5
czyli zacznijmy jeżdzić wolno ,bo zawsze ktoś lub coś może wyskoczyć na drogę. Może zaproponujesz aby w mieście jeżdzić 10 km/h , w terenie niezabudowanym 15 km/h ,a na autostradach 20 km/h. Wtedy będą małe prędkości (które według Ciebie nie zabijają) , szybko każdy wyhamuje. Prawdopodobnie nie będzie wypadków śmiertelnych,a tego nie ma żaden kraj. Ogłosisz wtedy swój sukces. Polskie przepisy są takie,że przekroczysz o 1km/h i już mają prawo nałożyć mandat,ale aby to wiedzieć trzeba znać przepisy :) a u Ciebie z tym ciężko.