Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia mamusia mamusia

Mamy po cc - po jakim czasie zaszlyscie w 2 ciaze???

Polecane posty

Corka ma 10 miesiecy, chcielibysmy zeby miala rodzenstwo z niewielka roznica wiekowa. Lekarz dal nam zielone swiatlo po roku. Ale nie ukrywam, ze troche sie boje, czy nie bedzie komplikacji. A wy po jakim czasie po cesarce zaszlyscie ponownie w ciaze? byly jakies komplikacje? mialyscie ponownie ciecie?

Gość macica po CC jest zagojona
i zregenerowana już po 6 miesiącach zaś Twój organizm tak samo jak organizm kobiety po SN wraca na właściwe tory po CIĄŻY dopiero po 12 miesiącach dlatego zaleca się odczekać ROK po urodzeniu dziecka z zajściem w kolejną ciążę ja w drugą ciążę zaszłam 17 miesięcy po urodzeniu pierwszego dziecka, ale staraliśmy się już po 12 miesiącach w 3 ciążę zaszłam 10 miesięcy po urodzeniu drugiego dziecka wszystkie dzieci urodziłam przez CC :)

dziekuje zaa wypowiedz. czy ktoras mama jeszcze mi odpisze? ;)

Gość typowo polski
W druga ciaze zaszlam gdy corka miala 14 miesiecy, trzecia gdy syn miala 11miesiecy . Zadnych komplikacji nie bylo, porody przez cc :-)

Gość Autorko, oczywiście, że masz
Moja koleżanka ma troje dzieci urodzonych cc. Pomiędzy pierwszym i drugim dzieckiem jest równe półtora roku. Nie planowali tak szybko, ale tak wyszło. Zaszła w ciążę 9 miesięcy po cc. Trzecie dziecko po kolejnych 5 latach.

Gość mammaaaaaaaa
18 miesiecy po pierwszej cc zaszlam w 2 ciaze :)

moja znajoma wpadła po 5 m-cach od CC,trochę się bała ale lekarz ją uspokoił,że bedzie dobrze.

Gość julita28
Ja swiadomie zaszlam po 5 miesiacach od pierwszej cesarki. Teraz planuje 3 dziecko. Mam 2 synow, l pragne corki. Teraz poczekam tak jakies 10 miesiecy. Starszy ma 2 latka, a mlodszy skonczone 9 miesiecy.