Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :((((((((( nie wiem

Świadkowa odmawia świadkowania, bo będę miec kamerzystę

Polecane posty

Poprosiłam już na początku roku koleżankę by była moją świadkową. Bardzo się ucieszyła i zgodziła. I tak sobie mijał ten czas i chciałam się z nią skonsultować na temat kamerzysty, którego wybrałam i podesłałam jej linka. Jak go ocenia. Odpisała mi, że jeśli mam zamiar mieć kamerzystę to ona moją świadkową być nie będzie. Bo to będzie za bardzo ją stresowało. Zonk no i co teraz? Nie chcę rezygnować z pamiątki jaką będzie film z wesela. Bo zależy na tym filmie nam, rodzicom, nikt nie zglaszał protestów chcemy mieć pamiątkę, pokazać babci, która na ślub i wesele z powodów zdrowonych nie dotrze. A ona mi z takim czymś wyjechała... Przecież dla niej samej nie zrezygnuję z kamery. Głupio wyszło, że ją to będzie stresować, ale no nie wiem czy mogę.. nie ja po prostu nie hcę rezygnować z kamerzysty naprawdę nie chcę. Postawił was ktoś kiedyś w takiej sytuacji?

*zdrowotnych *chcę

Gość Kamerunka
ma pelne prawo ty wybierasz co dla ciebie wazniejsze :classic_cool:

Gość kiskakiikk
i nie rezygnuj jak dla mnie to ta swiadkowa sobie pretekst wymysliła i zaraz wogole nie przyjdzie na slub bo albo kamerzysta ja bedzie stresowal albo orkiestra bedzie zla... znajdz innego swiadko bo ta cie wy chu ja