Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnMarie

Problem z PMS :(

Polecane posty

Cześć Dziewczyny! Bardzo Was prosze o poradę. W sobotę mam dostać miesiączkę. Już tydzień przed dało znać o sobie napięcie przedmiesiączkowe (czyli od soboty). Czuję się okropnie - piersi mnie bardzo bolą są obrzmiałe, jestem bardzo ale to bardzo nadpobudliwa, bardzo nerwowa. A najgorszy mój problem to taki, że przez ten cały tydzień nie śpię w nocy. Znaczy zasypiam - ale około 2.30 się budzę i już do rana nie zasypiam. Przez ten czas jestem bardzo zdenerwowana, przypominają mi sie przykre sprawy ( z przeszłości i nie tylko), zastanawiam co miałam jeszcze zrobić - czego nie zrobiłam (praca). Strasznie się z tym męczę, dziś była pierwsza taka noc. I tak mam regularnie co miesiąc. Nie chce mi się z nikim rozmawiać, jestem opryskliwa. Męczę się z tym niesamowicie. Proszę poradźcie coś...jak z tym walczyć..?

Gość ggghhjjj
tez tak mam

Gość ggghhjjj
podbijam

Gość za...op
powiem ci że to w sumie normalne. też tak mam. może tylko z tym twoim spaniem jakoś dziwnie może idz do lekarza to ci chociaż coś na sen da. ja np przed okresem przez tydzień biore tabletki ziołowe na uspokojenie i powiem ci że zdało to egzamin ja czuję się dobrze a i moi bliscy nie narzekają że ciągle mi coś nie pasuje:)