Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watilda

Wózek Tako

Polecane posty

Gość watilda

Czy rzeczywiście jest dużo cięższy od innych firm? Słyszałam opinie, że ta firma ma dobre wózki, które rzadko się psują, dobre materiały, ale są o wiele cięższe od innych. Dokładnie chodzi mi o model LARET, ale pewnie wszystkie są dość podobne.

Gość rodzynki w czekoladzie
miałam wózek Tako, ale model Jumper X i faktycznie ciężki i to jest jego główna wada

Kumpela sprzedaje lareta po pół roku bo taki cieżki ze ma go dość

Gość kutgi
ja miałąm tako warrior, nie wiem czy jest cieższy od innych, sama nie musiaaąm go nigdzie wynosić więc mi to nie rpzeszkadzało

Gość laret ładny ale...
Moja bratowa ma TAKO JUMPER X jest zadowolona, ale jest ciężki i w niedużym aucie zajmuje cały bagażnik, laret też jest ciężki, ale jest teraz wersja TAKO heaven line alu, wersja aluminiowa, prawdopodobnie są lżejsze, ale ja nigdzie w sklepach nie widziałam tylko w internecie, więc zdecydowałam się na polski wózek babyactive elipso, jest bardzo zgrabniutki i baaaaardzo lekki.

Gość rodzynki w czekoladzie
ja też z tego wózka byłam zadowolona, zwłaszcza że mieszkam w domu i nie musiałam go nosić, ale jak ktoś go musi nosić po schodach to za ciężki, choć prowadzi się bardzo dobrze po każdej nawierzchni, jak już ktoś napisał zajmuje dużo miejsca w bagażniku samochodu, bądź nie mieści się w ogóle no i trzecia wada jak już się zmieni gondolę na spacerówkę to ciężko coś włożyć do koszyka bo spacerówka nisko zawieszona... to są wg mnie wady tego wózka, ale ja i tak byłam z niego zadowolona mimo wszystko