Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza25.42

Szwagierka oddała rzeczy po dziecku, a teraz chce połowe cany.

Polecane posty

Gość agatanogazamiata
tez bym oddała, a nawet mają 3 tyg płaczka w domu mozna na allegro zamawiać i na drugi dzień masz kuriera w domu. Nastaw się że będą najeżdzać na Ciebie jak oddasz rzeczy, ale musisz postawić sprawę jasne i przy świadkach jej wypomnieć że nie chciała wcześniej za to kasy. Inaczej rodzina pójdzie za nią, wiem to z doświadczenia

Gość fdh
ale cie zalatwila. spakuj i oddaj. idz do pepko i kupisz po 5zl wszystko sobie.zaplacisz w kasie a nie u szwagierki

Spakuj i oddaj najlepiej wyprasowane. Jak chciala sprzedac to mogla od razu powiedziec. Podejrzewam, ze wcale nie chodzi o te 700 pln, bo pewnie wiecej zaplacilabys za nowa wyprawke, tylko o sam fakt. Ja bym sie niezle wkurzyla.

Gość aaaaaawwww
Fakt chamskie z jej strony, mogła od razu powiedzieć, że chce to za kasę. Ja bym na Twoim miejscu jej to oddała. Jak już ktoś napisał Ty zachowałaś się w porządku

Gość Ja tak samo
Oddałabym wszystko. Na allegro za kilkadziesiąt sztuk ciuszkow 0-3 płaciłam 30zł. Kup taką mega pake,w pepco dokup za grosze resztę. Ja tam butelke kupiłam (10zł) i rożek (24 zł)

Gość Sielanka trwa
też dostalam od szwagierki rzeczy po jej córce - plus lozeczko, jakies zabawki, fotelik samochodowy, krzesełko do karmienia, wagę itp itp, nawet do głowy by mi nie przyszło pytać się o kasę :) ale gdyby mi sama kazała zapłacic to szybko dostałaby te rzeczy z powrotem :)