Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grejkelllys5

Dziadek oszalał..... jak mu to wybić z głowy?!

Polecane posty

Gość grejkelllys5

Mój dziadek chyba stracił rozum:/ Wkrótce będzie obchodził 80 urodziny i wymyslił sobie, że chce na stare lata POLATAĆ. Twierdzi ze to jego najwieksze marzenie zycia: samoloty, helikoptery itp.Normalnie tak sie napalil, ze bedzie mega awantura jak tego nie dostanie. Ostatecznie stanęlo na takim dość tanim locie na motoparalotni: http://prezentokracja.pl/Lot_motoparalotnia_-_podniebna_podroz_w_tandemie/produkt.html Nie wiem tylko, czy aby dziadek nie dostanie jakiegos zawalu jak sie uniesie nad ziemie:/ No oszalal normalnie, nie? Co o tym sądzicie??

Gość Foxy Trixy
Beznadziejna reklama :-/

Gość egergrgrr
Hahaha, a może dziadek wie, że już wiele mu nie zopstało i chce spełnic swoje marzenie?

Gość daaaaaammmmm444
powiedz dziadkowi, że najpierw niech ci zapisze cały swój majątek w testamencie, to wtedy mu kupisz, co chce :)

Gość ewekewekeweke
Jak bedziesz miec tyle lat co on to moze skumasz ze zycie jest krutkie i nie ma co czekac z realizacja swoich marzen. wogole to dziwne, ze dziadek se sam nie kupil tego prezentu jak byl mlodszy.

Gość kapcie i termofoorrr
a kapcie i termofor wyszły już z mody??

Gość kombinatorka domowa
super ten twój dziadek:) nigdy nie jest za późno aby spełniać marzenia:)

Gość czasnawiosne201333
sama nie wiem, co bym zrobiła, gdyby mi mój dziadek wyskoczył z takim pomysłem. z jednej strony super, że ma energię i ze w ogole mu się chce. a z drugiej... no nie wiem :) ogólnie, ciesz się ze masz takiego fajnego dziadka. normalnie, dziadek z jajem :)

Gość jajeczko-na-menittko
moze dziadek metaforą do was przemówił? nie chce latać, lecz chce jakąs panią lekkich obyczajów, w sensie LATAWICE :D

Gość eeeeeeee......................
a czemu nie........... ja bym mu wykupiła lot szybowcem z instruktorem. Wcześniej zapytałabym jego lekarza czy nie ma przeciw wskazań. A co jemy trzeba za prezenty!!!!! To fajne przeżycie.

Gość nooooooo :))
oo, z lekarzem to akurat bardzo dobry pomysł. zresztą nie wiem dlaczego tak bardzo zabraniasz dziadkowi realizacji jego marzen??

:D tak już niektórzy maja na starość :) dziadek mojej koleżanki po 80-tce kupił sobie perkusję i gitarę elektryczną i zapisał sie na naukę gry :D pożył potem jeszcze ze 3 miesiące, ale miał radochę przynajmniej :) Moim zdaniem nie powinniście zniechęcać dziadka do spełniania marzeń jeśli nie są wybitnie głupie :) w końcu i tak nie ma dużej szansy żeby żył jeszcze bardzo długo, a tak przynajmniej umrze szczęśliwszy...oczywiście nie zakładałabym od razu najgorszego, jeśli dziadek jest w dobrej formie jak na swój wiek to czemu nie

Słaba reklama, ale hipotetycznie myślę, że bym go zabrała na lot balonem. Jest w starszym wieku, ale to nie znaczy, że należy go przykuć do łóżka i traktować jak stary mebel.

Gość kromka-chlebuszka :)
Nic dodać, nić ująć. Moje poprzedniczki bardzo ładnie to ujęły: urodziny są po to, by spełniać marzenia jubilata, a nie Twoje. To tak, jakby rodzice kupili na Twoje osiemnaste urodziny np. ciepłą kołdrę, bo praktyczna i potrzebna zamiast np. Twoich wymarzonych butów :) Sama poczułabyś się olana i zlekceważona. Myślę, że wyszła z Ciebie niezła egoistka: ograniczasz starszego człowieka tylko z sobie znanych powodów.

Gość framugakuhhhennna
najpierw przypominj sobie, co ty dostalas od dziadka, a potem dopiero planuj zakupy !

Gość grejkelllys5
nie pamiętam co dostałam od dziadka, ponieważ miewam zaniki pamięci, dziadek też ma Alzheimera ale muszę zapisać aby dziadka dopilnować aby przed skokiem z samolotu założył spadochron

Gość majeczka-z-j.
wiesz co? mój dziadek jest przykuty na stałe do wózka, wiec wielu jego marzen już nie mozemy spełniać. uwierż ze wiele bysmy dali, by w dziadku było tyle energii i sił witalnych co w twoim. ja bym starała się uszczesliwic starszego pana i tyle.

Gość 56tresdc
ee, tam równy gość z tego dziadka. to ty się raczej zachowujesz jak stary stertyczały grzyb i tyle

Gość gabryjelka6
a dziadzius ma jeszcze jakieś ciekawe pomysły na życie? :P

Gość wserda
to ty raczej oszalałąs, że się w ogóle zastanawiasz. znasz marzenie dziadka, to jaki problem je spełnic? wolałabys, by poprosił by zamówić jakąś panienkę z klubu go-go?

Gość 4aqsaS
TIA, OD RAZU OSZALAŁ....

Gość dziadziuś chce mieć wytrysk
w chmurach,dlatego chce się wzbić w powietrze:P

Gość raczej mission impossible
myslisz, ze w przypasku dziadka wytrysk jest w ogóle possible?:P

Gość a co z babka?
a co chce babcia? też coś krejzi i dżessi?

Gość 23121231313
sama sie przelec tylko moze jakims patykiem

Gość gradysta
moze ona jest z kategorii: "patykiem bym nie tknął"? :P

Gość Szopen
załatw mu kurewkę to odżyje

Gość [malkontent]
brawo dziadek :)