Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet-candy

Denerwujące zachowanie męża

Polecane posty

Gość sweet-candy

próba

Gość sweet-candy
Wyjaśnię może o co chodzi. Przez około 2 lata wstecz nie mieliśmy zbyt dobrych kontaktów z jego bratem, ze względu na żonę brata, która ma zbyt długi język i czasem bez zastanowienia palnie jakąś bzdurę nie na miejscu. Ale kilka tygodni temu - przyszła, przeprosiła i pogodziliśmy się... A ponieważ chcieliśmy polepszyć nasze kontakty na imieninach teściowej usiedliśmy koło siebie i zaczęła się gadka szmatka... Wszystko byłoby ok, gdyby nie irytujące zachowanie męża... Otóż podczas rozmowy cały czas uśmiechał się głupio do swojej bratowej i dużo żartował. Z mojego punktu widzenia wyglądało to tak, jakby wchodził jej w d... albo chciał się podlizać. Po tym wieczorze zwróciłam mu uwagę i myślałam, że to zmieni, ale sytuacja oczywiście powtórzyła się. Pojechaliśmy do brata męża w odwiedziny, posiedzieliśmy dość długo i było to samo... Jakieś głupie żarty i uśmiechy. Mam tego dosyć. Co mam zrobić ?

w takim razie byla lepsza sytuacja przed polepszeniem stosunkow .Moze lepiej wrocic znow do oziebienia relacji, przynajmniej maz nie bedzie slodzil bratowej .

Gość sweet-candy
Chyba faktycznie trzeba mu przyciąć różki, bo jego zachowanie jest zdecydowanie niestosowne.