Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona bez skrupułów

Los chciał abym zdradziła męża...

Polecane posty

Gość Żona bez skrupułów

Tak jak w temacie, od dawna nam się nie układa, on już się o mnie nie stara nie komplementuje, czuję się przy nim nieatrakcyjna i niekochana... Od jakichś dwóch miesięcy do naszej miejscowości wrócił mój przyjaciel, zawsze mieliśmy się ku sobie i stało się... A najlepsze jest to, że nie mam wyrzutów sumienia, wręcz przeciwnie odżyłam, sama nie wiem czy to dobrze czy źle...

w sumie tak, jeśli mąż Cię nie szanuje i nie dopieszcza, to trza było wpierw się rozwieść, a później iść do łóżka z innym, ale może własnie to pokazało Ci, zwłaszcza, że nie masz wyrzutów sumienia, że czas na rozstanie z mężem

Gość Twój kochaś po prostu
cię rucha a ty sobie wkręcasz romantyczne uczucia ( z resztą to samo tyczy się reszty) nie kumam tego

Gość Twój kochaś po prostu
a już zupełnie nie rozumiem w jaki sposób może to podnieść samoocenę kobiecie

Gość !czizas
🌼

wszystko ok , tylko co zamierzasz z tym zrobic? Bo chyba za moment trzeba bedzie cos z tym zlym losem zrobic ?

Gość nie los
tylko mąż :D:D:D ale,ale, gdyby tak mąż się tłumaczył ,to by został okrzykniety kurwiarzem :D:D:D

Gość Żona bez skrupułów
błękitna czerń - też mi się wydaje, że czas na rozwód, chociaż faktycznie mogłam się powstrzymać ze zdradzaniem go, ale cóż... to mi tylko otworzyło oczy jak niewiele dla mnie znaczy, dobrze, że nie mamy dzieci, od początku mu powiedziałam, że ich nie chcę mieć, on się zgodził i słowa dotrzymał, nie zawracał mi głowy bachorami, ale mimo to, że jest dobrym człowiek to nie chcę z nim dłużej być. Uczucie się wypaliło i każde powinno iść w swoją stronę.

Też tego nie rozumie. Już na samo słowo czyjaś kochanka obrzydzenia dostaje.

Gość !zawsze szczery
😘

troche jestes wulgarna , moglas sobie te : bachory darowac .A tak reszta jest twoja sprawa przeciez .

Gość wkurwiona żona
Faktycznie że jesteś osobą pustą i wypaloną. Twój mąż to pewnie uczciwy i porządny facet. Cichy spokojny i pracowity. Ty nie dawałaś mu wsparcia w jego życiu i go olewałaś. To nie on nie wykazywał uczuć dla ciebie. To ty olałaś go już dawno i przestałaś się starać. Pokazałaś jaką jesteś egoistką. Zimna, wyrachowana i bez skrupułów. Taka zwykła wredna suka.

Gość Żona bez skrupułów
wkurwiona żona - To nie tak, ja go kiedyś naprawdę kochałam, ale teraz widzę, że tonie była prawdziwa miłość tylko zauroczenie, mąż tak jak wspomniałam jest dobrym człowiekiem,ale nie potrafię go nie krzywdzić, taka już jestem, zresztą, rozwód będzie najlepszym lekarstwem, tu nie ma nawet czego ratować, nawet na wakacje nie chciałam z nim jechać, wolałam towarzystwo przyjaciółki...

Gość od razu weselej
no!

Gość !Lucy Windsor
ZS nie zadawaj śmiesznych pytań przecież wiesz, że zawsze lecę tam gdzie ty 😘

Gość !czizas
posadziliscie juz rzezuche ?

Gość kalafior i ziemniaki
ty chcialas a nie los... jakw am sie nie uklada to po co z nim jestes pusta dzido