Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona bez skrupułów

Los chciał abym zdradziła męża...

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 4
Zona bez skrupułów - Ile lat jestescie po slubie ?

Gość kalafior i ziemniaki
jak to bylo zauroczenie a nie prawdziwa milosc - to na chuja wychodzilas za maz?

Gość Żona bez skrupułów
Amelia - Jesteśmy już 6 lat po ślubie.

Gość Żona bez skrupułów
kalafior i ziemniaki - Piszę z perspektywy czasu, teraz wiem, że to nie była prawdziwa miłość,gdybym wcześniej to wiedziała, nigdy bym za niego nie wyszła...

Gość lostwer
dobrze zrobiłaś, jestem z toba.

to skoro taka jestes pani bez skrupółów to na kiego grzyba marnowalas facetowi jakis kawal jego zycia. skoro wiedzialas jaki masz charakter to bylo sie puszczac na prawo i lewo zamiast wchodzic w zwiazek malzenski- miala bys ciagla eksytacje .. w dupie ci sie ogolenie poprzewracalo- wscieklizna macicy - powinnas sobie kupic kolek osinowy i siasc na nim

Gość .hmm...
daj mi nr do twego meza,z checia nim sie zajme... zobaczymy jaki bedzie twoj kolejny post,moze "pomocy,maz ma inna" a moze: "los chcial i maz rowniez mnie zdradzil"???

Gość kalafior i ziemniaki
ja ciebie tez rozumiem ze moze ci czegos w zwiazku brakowac i ze moze ciebie pociagac inny facet - ale nie rozumiem dlaczego jestes z facetem do ktorego nic nie czujesz? meczysz sie z nim a on z toba. nie potrzebna ta zdrada - jezeli wiesz ze gonie kochasz trzeba bylo dac pozew o rozwod i wtedy bzykac sie z kim chcesz. Nie jestes szczesliwa w zwiazku zakoncz go !

Gość Żona bez skrupułów
kalafior i ziemniaki - Dlatego jestem zdecydowana na rozwód, dla męża to mimo wszystko będzie wielki szok, ale lepiej to zrobić teraz, póki jesteśmy młodzi i bez większych zobowiązań. O zdradzie oczywiście nigdy się nie dowie, raz, że wykorzystałby to przy sprawie rozwodowej, dwa, dlatego, że chcę aby to pozostał mój sekret, poza tym nie chcę go ranić.

rozwód na pewno go nie zrani. nic a nic :P ­ nie zgrywaj takiej dobrej autorko. i tak skoro ty wnosisz o rozwód, to i tak prawdopodobnie orzekną twoją winę.

Gość Żona bez skrupułów
żaba na odwyku - Więc lepiej wybrać lepsze zło, lepiej wziąć ten rozwód, aniżeli się dalej męczyć.

Gość lostwer
jak zona zdradzi meza to jest dzifffka a jak kurffa maz to jest maczo. ja pierdole co za swiat .

Gość Żona bez skrupułów
żaba na odwyku - Mimo wszystko dobrze, że doszło do tej zdrady, bo dzięki niej wiem na pewno, że dłużej nie mogę być w tym małżeństwie, i wiem na pewno, że gdyby nie mój skok w bok, to dalej bym sie męczyła.

Gość be nice
Zamiast klepać farmazony w sieci, złóż czym prędzej pozew rozwodowy i uwolnij tego biednego człowieka od swojej żałosnej osoby :-).Sam też nie jest bez winy, bo sam podjął decyzję o wspólnym życiu z osobą, która dzieci określa słodkim mianem "bachory". Zwykły kobieton z ciebie i tyle. Spadaj na drzewo!

Gość Ju......................
Tez uważam, że lepiej teraz póki nie macie dzieci.

Gość taka jedna sąsiadka
Mój mąż powiedział kiedyś, że kurwa pozostanie kurwą do końca życia. I miał raję. Autorka ma taki kurewski charakter że z każdym fiutem będzie tylko zauroczenie, które później okaże się błędem. Pustaki tak mają.

Gość ewka pppp
heh, ja mam tak samo, mąż którego nie kocham, obrzydzenie do dzieci i kochanek na boku... najchętniej rzuciłabym to wszystko w cholerę i zaczęła od nowa, w innym miejscu, z nowymi ludźmi...

Gość ! Terenia !
Taka jedna sąsiadka - A co, powiedział to do Ciebie z nutką aluzji? :classic_cool:

Gość wkurwiona żona
Terenia powiedział o tych paniach co tu zakładają takie tematy. Pewnie też do nich należysz.

Gość babcia klozetowa z kafeterii
A mój mąż kiedyś powiedział mi,że może przyjdzie taki dzień gdy będzie nam się wydawać że nasze uczucie wyparowało. Wystarczy wtedy przypomnieć sobie te chwilę które spowodowały te uniesienia, motylki i zawirowania. Wystarczy o tym pamięta i o tym jak to jest. Stracić wszystko jest łatwo. Odzyskać trudno. Autorko. Straciłaś swój szacunek do siebie. To nie prawda że nie jest ci przykro. Zrobiłaś coś co na zawsze pozostanie w tobie. To nie jest powód do dumy. Zeszmacić się każda głupia potrafi. Odzyskać swój szacunek do siebie jest ciężko. Czym się chwalisz ? Tym że udowodniłaś samej sobie że jesteś zwykłą suką ?

Gość ifka w mandarynkach plus
Cóż za ambitny post o tej sumę :P

Gość ifka w mandarynkach plus
Suce

Gość los companieros
Krwawy Edziu Co za ewolucja: od Morbid Angel do Lany del Rey. Disco polo na horyzoncie...

Gość Zuzanna Amelia & 5
Edward - W sumie jestes cipa , wiec bym sie nie zdziwila jesli sluchasz dicho.

Gość Wiktoria Północ
ja to się autorce nie dziwię, skoro mąż zapomniał jak być mężczyzną i że kobietę trzeba cały czas zdobywać, to nic dziwnego, że ona sobie zlazła kogoś innego kto zadbał o jej potrzeby, dowartościował, każda kobieta potrzebuje komplementów, che mieć dla kogo się starać.