Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem bogaty tak

Jak poznac ,ze laska jest blachara i leci na moja kase?

Polecane posty

Gość jestem bogaty tak

Po czym poznac?Przeciez laski,potrafia ładnie słodko kłamac,udawac,manipulowac,jak poznac,ze jakiejs napraawde podobam sie ja jako człowiek!!nie tylko moje pieniadze?

Gość nie umieja sie snmiac
czyli wina faceta?bo faceci szastaja

Gość Nie da sie poznac ;)
Wszystkie leca na kase. Nie mowic, ze nie. Pasztety i zakompleksione biora golodupcow a i one wolalyby bogatego goscia.

Gość jestem bogaty tak
do nie da sie pooznac-ty jestes blachara.bo juz kalkulujesz,wymiane uroda za pieniadze!!ja chce prawdziwej miłosci rozmiesz?jestem w stanie udawac nawet biednego,byleby dziewczyna kochałaa mnie za moj charater ,temperament,za to kim jestem ,a ja rowniez tak chce sie w niej zakochac,a nie tylko w urodzie i pieniadzach,po latach jak bedziemy sie starzec uroda i pieniadze beda drugorzedne,nie chce dziwki na jeden raz,dlatego mysle o madrych o kobietach.wole zakompleksionego"paszteta" ktory bedzie mnie kochał za to kim jestem,niz laske ktora pół dnia spedza przed lsutrem ,czekaja az ktos jej za to ja zasponsoruje,takie to najgorsze nudziary i nadaja sie tylko do seksu,ja nie szukam kochanki na raz,ale zony...

Gość jestem bogaty tak
niecierpie lasek,ktore mysle,ze stana pokaża sie i za samą swoja urode chciałby kasowac pieniadze(za to,ze ktos je oglada) no sorry,ale GENY DNA kod dna dostały w prezencie darmowym pod przodkow od rodzicow,dziadkow i im powinny dziekowac,nic nie zrobiły by ta urode uzyskac,dlatego chce laski ktora cos soba reprezentuje ,ktora nawet jesli bedzie przepiekna,to bedzie sie rozwijała pod innym katem,a nie tylko kosmetyczka,solarium....a teatr,a ksiazka??chce madrej,to niemozlwe chyba w tych czasach:(

to ze ladna to nie zawsze blachara :P ja naprzyklad jestem niczego sobie a sucze sie ksiegowosci z calkiem dobrym rezultatem wiec sa wyjatki :P

A nie możesz po prostu poszukać sobie kogoś na swoim poziomie? O -podobnym wykształceniu i majątku? Wtedy będziesz wiedział, że ta druga osoba nie leci na pieniądze.

Gość gość
Rzeszowskie blachary...... Teraz to są bywalczynie Lukru...Sylikon w cyckach z nogami niczym sztangista...Ale usta...Jak u Szympansa :D Ule,Diany i inne lampucery.