Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Surinda

Imie dla dziecka Suri?

Polecane posty

Gość Surinda

Bardzo chciałabym dać na imię swojej jeszcze nienarodzonej dziewczynce - Suri. Zastanawiam się tylko, czy w Polsce nie będzie z tym problemu/ Bo imie nie kończy sie na A I jest dość nietypowe. Wiem, że w Polsce dzieci bez problemu mogą nazywać się Inez, Sophie czy Miriam. Czy może będzie konieczność nazwania dziecka Sara, a potem tylko używać imienia Suri? Jak myślicie? Obaj z mężem jesteśmy Polakami.

Gość dwjkadf
moj sasiad turek dokładnie kurt ma córke suri i miriam, ale to nie w polsce

Gość Izabelka......... ...:)
a co Ty czytalaś "Białą masajkę"? nie wiem o co chodzi z wymyslaniem tych zagraniczych imion. żyjemy w Polsce. Jakos amerykanie nie dają swoim dzieciom polskich imion

Wątpie żeby przeszło. Nie wierzę żeby usc się zgodziło na Sophie jeśli rodzicami są Polacy. Przecież to jest Zofia.

Gość a ja myślę że ................
to prowokacja. KTO NORMALNY NAZYWA DZIECKO JAK FACET Z SEKTY?? JESTEŚMY W POLSCE A NIE W HOLLYWOOD WEŹ DZIECKA NIE KRZYWDŹ

Gość suri kowlaska?
Dziwnie jak dla mnie. jet tyle pieknych polskich imion a wy jestescie Polakami. No chyba ze macie obco brzmiace nazwisko bo jesli nie to jak to brzmi np. Surki Szczepkowska albo Suri Kowlaska Albo Suri Pawlak ...to wez sie zastanow.

Gość a ja myślę że ................
Imię Sophie nie przejdzie, spotkałam się z imieniem "SOFIA"

Myślę, że bedziesz mieć problem z nadaniem takiego imienia. Poza tym mamy tyle pięknych polskich imion a Ty wybrałaś SURI??? Mam nadzieje, że nie z tego powodu iż córka Toma Cruisa i Katie Holmes ma tak na imie :/

Gość kdjfklshjskoiehnm
coraz głupsze imiona wymyślacie