Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jwdg

Jak mozecie rodzic dzieci w tym kraju?

Polecane posty

Gość Jwdg

Gdzie nawet karetka w chorobie dziecka sie nie pojawi,pracy nie ma,emerytur nie bedzie itp

Mi żyje się bardzo dobrze ;) Swoje dziecko również zamierzam wychować tutaj. Przynajmniej nikt na mnie nie patrzy z wyższością jak to się zdarza w krajach Europy Zachodniej.

Gość Jwdg
to jestes w nielicznej grue

Nie wykluczam, że nie wyjadę na pewien czas ale nie zamierzam wyemigrować na stałe. Jeżeli razem z narzeczonym dostaniemy posadę w zagranicznej firmie, skorzystamy z możliwości. Nie wyobrażam sobie natomiast nie pracować w zawodzie. Nie po to się tyle uczyłam Jeżeli ktoś jest sprytny i wykształcony poradzi sobie nawet w Polsce.

Gość Jwdg
Ciekawe jak masz ten zawod

niszowy i przyszłościowy

Gość sdfsdfdsf
:* a dlaczego miałby ktoś patrzeć na ciebie z wyższością??? ja najchętniej podwiązałabym sobie jajowody żeby mieć spokój do końca życia

Ponieważ w wielu krajach panuje rasizm i polscy obywatele są gorzej traktowani - szczególnie jeśli chodzi o rynek pracy. Być może w przyszłości się to zmieni ale jeszcze czeka nas długa droga.

Gość :**
zawód prostytutki jest niszowy i przyszłościowy-żaden inny w PL nie daje takich dochodów bez znajomości!

Gość Jwdg
tez sie boje ciazy,przeciez dziecko to nedza i bida Oraz rezygnacja z siebie

Dziecko niekoniecznie musi oznaczać rezygnację z kariery zawodowej, swoich pasji. Jeżeli ma się oparcie w partnerze, stabilną sytuację finansową, rodziców - nie stanowi problemu. Poza tym rodzić można w prywatnej klinice.

Gość Dziwne nie jest
Chociaż jestem u siebie i nikt nie będzie mną pomiatał. Nie dla mnie być na usługach żyda, czy Niemca. Oboje z mężem mamy pracę, mieszkanie, właśnie teraz spodziewam się dziecka i bardzo się cieszę:D

Gość Dziwne nie jest
to nic, że mam 25 lat,mój mąż 55 i jestem jego utrzymanką,trzeba umieć sobie radzić:)

Gość Dziwne nie jest
Widzę że żal wam dupę ściska i podszywa się pod mój nik.Jestem rodowitą Polką i NIGDY nie będę na usługach niemcai żyda.Oboje z mężem jesteśmy młodymi ludzmi i dobrze mi w moim kraju! POLSKA DLA POLAKÓW!

Gość Dziwne nie jest
po marszu niepodległości wraz z mężusiem lubimy rozwalić jakiś przystanek dla żydów i pedałów albo witrynę żydowskiego sklepu - POLSKA DLA POLAKÓW!