Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onna kłotliwa

Pokłóciłam się z NIM, kto miał rację??

Polecane posty

Gość onna kłotliwa

Swiezy zwiazek 3,5 miesiąca, zostałam u niego na noc, nie pierwszy raz. On mieszka ze wspollokatorem. Wczoraj powiedział mi ze on wstanie a ja mogę sobie pospac jeszcze 15 minut i on wtym czasie przygotuje sniadanie. Ja wstałam, on wchodzi do pokoju i mi oznajmia ze on juz jest po sniadaniu, ze juz zjadł sniadanie. Wkurzyłam się na niego za to ze nie zjadł sniadania razem ze mna tylko zjadł ze wspolokatorem. Potem ja jadłam sama sniadanie a on sobie siedział przy stole

Gość onna kłotliwa
Nie weim czy ja jestem jakas rpzewrazliwiona czy mam racje? To tak jakby on był u mnie na noc, ja zeszłabym do kuchni zjadłabym snaidanie z rodzicami a on by zszedł potem i zjadł sam:-(

Gość Sjhdsnd
No dobra,jak bylo to wiemy,a teraz powiedz o co ta klotnia? Widze ze Twoja wina i fochy bez powodu.Ale nie musisz dawac po sobie tego poznac,nie fochaj sie juz,bo nie masz o co tak naprawde,ale nie wyciagaj pierwsza rekii na zgode.zobacz jak on zareaguje.patrz i wyciagaj wnioski.ps. 3 msc i na noc? Ile macie lat? To nie za szybko,znaczy nie oceniam cie,tylko sie dziwie...

Gość plakacmisiecholerachce
ty . ja tez bym sie wnerwila

Gość Sjhdsnd
Szczerze to ja nie ozumiem o co zrobilas te pretensje,a zrobil ci te sniadanie? Czy jak

Gość onna kłotliwa
tak zrobił mi sniadanie, ale mi sie zrobiło przykro ze nie zjedlismy razem sniadania tylko on zjadł go z kolegą. przeciez moglam wstac 10 minut wczesniej, nie rozumiem czemu kazał mi spać dłuzej

Gość kiskakiikk
przesadzasz

Gość onna kłotliwa
gdbysmy byli ze sobą kilka lat to pewnie bym sie nie wkurzyła, ale to początek zwiazku i on woli zjesc sobie sniadanko z kolegą niz ze mna:-(

Gość js pingole
on zjadł go z kolegą to co to kanibale? kogo zjedli?

Gość hitavziy
hahah jak tepa strzala z ciebie. przygotuj sie, ze jak ciagle bedziesz taka marudna idiotka strzelajaca fochy o najwieksze bzdety to twoj facet zaraz kopnie cie w dupsko i znajdzie sobie jakas normalna dziewczyne, bez problemow emozjonalnych :o

Gość EDinburg
kurea no moze glodny byl i nie chcialo mu sie czekac az jasnie pani ksiezniczka zwlecze swoje dupsko z lozka i laskawie zejdzie na sniadanie :/

Gość onna kłotliwa
Zrobię mu szlaban na ruchanie na 5 lat, to się kurwa nauczy !!!

Gość onna kłotliwa
żanda księzniczka, sam mi powiedział zebym wstała 15 minut pozniej bo on rpzygotuje sniadanie. Nie byłoby problemu zebym wstała tak jak on. Ja wstałam a on mi oznajmia ze juz jest po sniadaniu.

Gość onna kłotliwa
powyzej o ruchaniu to podszyw🖐️

Gość srfstegeruhya
robisz problemy, i tyle.

Gość dix ae
ja pierdykam, masz dzieciaku problem... O_o

Gość czubajka kania xxx
kogo zjedli?