Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam3l..

Problem ze szwagierka i opieka babci.

Polecane posty

Tak, tak, przeczytajcie ze zrozumieniem to co napisalam. BABCIA TEZ CZLOWIEK. NIE JEST WASZYM NIEWOLNIKIEM DO KONCA ZYCIA

Gość Izabelka......... ...:)
wiesz co najbiednbiejsza w tym wsyztskim jest Twoja mama. Nie dosyc że pracuje to po pracy musi opiekowac sie Twoim dzieckiem, teraz szwagierka chce opieki nad jej dzieckiem, a Ty myslisz tylko o sobie. Zadna z was nie mysli o babci. Pracuje i ma sie opiekować po pracy dziećmi? a keidy odpocznie? Czy to jest robot? jesteście obie samolubne

Gość bnjmk,ljhgfsedrfghjk
Ja mam podobne odczucia względem babci. Nie dość, że wychowała swoje dzieci, pracuje zawodowo, to jeszcze zajmuje się po pracy pilnowaniem wnuczki. Płacisz chociaż za to mamie, autorko? Zapewne nie i jeszcze chcesz mieć ją na wyłączność i decydować o tym jak ma dysponować swoim wolnym czasem. Najsprawiedliwiej będzie jak obie ze szwagierką wynajmiecie nianie i dacie jej święty spokój. Ja rozumiem, że czasami babcia może zostać z wnuczką, ale robienie z matki niewolnika to już kompletny brak szacunki do niej

Gość oj tammmm
ale jak babcia jest chętna do pomocy przy dziecku to w tym złego? U mnie w rodzinie babcie pomagają przy wnukach i żadna nie narzeka wręcz przeciwnie cieszą sie ze mogą pomóc.