Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cloud&moon

30 lat i blog modowy...zwariowałam? co Wy na to?

Polecane posty

Gość Cloud&moon

Nie śmiejcie się,ale od jakiegoś czasu marzę o blogu modowym.Lubię fatałaszki i podobno mam dryg do tego.Tylko...mój facet twierdzi,że jestem nienormalna bo przecież blogi mają dzieci...Twierdzi że jest to zajęcie dla nastolatek :O Dodam,że wyglądam bardzo młodo i nie jestem jakąś 30-letnią ciotką klotką :) Co Wy o tym myślcie,a może macie jakieś fajne blogi? :)

Gość Livia_85
Jeżeli masz na to ochotę to czemu nie? ;) Ja widziałam podobne blogi prowadzone przez dorosłe kobiety, ale jakoś szczególnie się tym nie interesuję, więc adresów nie pamiętam. Myślę, że takie blogi o modzie właśnie często mają już "starsze" osoby, najlepiej poszukaj w google. Zresztą 30 lat to wcale nie jest aż tak dużo, a nawet gdybyś miała 60 to kto Ci zabroni prowadzić bloga? :)

Gość Cloud&moon
Wiem,wiem to jest fajna zabawa,tylko ten mój facet mnie dołuje :( twierdzi,że co to w ogóle za zajęcie i w ogóle po co mi to.Chyba jednak zrobię mu na złość i założę tego blogu.Strasznie mnie korci już od kilku.Z resztą On nic nie musi wiedzieć ;)

Gość magda_9419
polecam program odchudzający + odnawiający organizm CellRESET ! Naprawdę bomba, schudłam 8kg w 28dni bez zadnego wysiłku ! Dowiedziałam się o nim z bloga WWW.RESETUJKOMORKI.BLOGSPOT.COM Któraś z Was może też stosowała ten program ?

Gość Cloud&moon
Dzięki,ale nie skorzystam ważę 50 kg ;)

Gość Kaasa
Przecież młoda jesteś, zresztą rób to na co masz ochotę :) A Twój facet to mi wygląda na takiego zrzędę w kapciach przed TV :P

Gość Kaasa
A z wagą ti wiesz, zależy na jaki wzrost bo jakbyś miała 150 cm to byś była przy kości, a jak 170 cm to niedowaga

Gość Cloud&moon
Nie wiem właśnie co mu tak to przeszkadza przecież nie będę się rozbierać,poza tym na razie rozważam tę myśl o blogu,i nie wiem nawet jak się za to zabrać :(

Zalogowałam się :) Mam 170 cm i 53 wagi,ale to nie o tym temat. ;)

Gość Kaasa
No to rób :) Poza tym jak Ty byłaś nastolatką to nie było takich możliwości robić bloga jak teraz

Dokładnie,teraz się zrobiły popularne i to mnie trochę martwi,bo...nie wiem dlaczego,ale takie dziewczyny/kobiety uważa się za puste...

Gość Kaasa
No co Ty :) Fajnie jak się ma coś pomysł, a nieraz to i zarobić na tym można :) Zrób i daj linka :)