Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płaczę w toalecie

Łzawienie oczu podczas oddawania moczu

Polecane posty

Gość Płaczę w toalecie

To może brzmieć dziwnie, ale za każdym razem gdy oddaję mocz łzy same mi wypływają. Jak wychodzę z toalety to wszyscy mnie się pytają co się stało bo wyglądam jakbym płakała. Nie boli mnie podczas oddawania moczu, nawet jak jestem wesoła to łzy mi lecą. Mam tak od kilku lat. Czy to jakaś choroba?

Gość eatme
Mam dokładnie to samo, odkąd pamiętam, ale nic nie mogę znaleźć na ten temat...

Gość Misiooofka
Ja tez!!! Ale juz mnie to nie wkurza, za to za kazdym razem sprawdzam czy tusz z rzęs nie spłynął ;)

Gość UWr
Mam dokładnie to samo, od urodzenia, nawet mama mówi że właśnie po załzawionych moich oczach wiedziała że trzeba zmienić mi pieluszke. Łzawienie oczu pojawia się też podczas oddawania stolca. Niby nic takiego ale ciągle muszę poprawiać przez to makijaż..nigdy nie konsultowalam tego z lekarzem bo ich podejście nawet do zapalenia gardła bywa ironiczne więc..Czytałam że ma tak bardzo mało ludzi i że kiedyś badano mała dziewczynkę w Wielkiej Brytanii i wybadali że to już w życiu płodowym powstaje nietypowe połączenie nerwu.

Gość gość
podniesiecie dekiel to z muszli daje az w oczy szczypie, przeba myc muszle i zapachami traktowac. brudasy polskie

Gość gość
tusz do rzęs tani nie jest. dlatego przestałam sikać!

Gość gość
Wy po prostu sikacie oczami:classic_cool: