Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellarosa

Dieta na przytycie?

Polecane posty

Gość bellarosa

Większość ma zapewne problemy z nadwaga i szukają rady jak schudnąć,ale ja chciałabym przytyć. Ważę 47-48 kg i to się nie zmienia już od długiego czasu. Chcę nabrać ciała i przy tym trochę biustu,bo słyszałam że wtedy rosną piersi. To nie jest wcale łatwe,mam bardzo szybką przemianę materii. Jem dużo i często,bo naprawdę lubię,ale nawet wtedy moja waga zmieni się z kg więcej :( Znacie jakiś sposób na przybranie kilku kilogramów? Coś co jest skuteczne?

jedz dużo węglowodanów w ciągu dnia! Tak z 400 g do tego ze 100g białka i 50 tłuszczu :) od nadmiaru węgli człowiek tyje więc powodzenia

Nie jedz świństw. Otłuszczą Ci się narządy i tyle będzie z tego. Sama mam problemy z wagą i stosuję dietę wysokokaloryczną.

Gość jedzenie_ma_znaczenie
bellarosa - spróbuj diety marchewkowej i bezglutenowej aby podleczyć jelito cienkie i zwiększyć wchłanianie pokarmów, tu ciekawy artykuł o pszenicy: http://www.dobrametoda.com/ARTYKULY/artykuly-gluten.htm - polecam też zasady żywieniowe Stefanii Korżawskiej z kaszą jaglaną na czele - zobacz Drogowskazy zdrowia - http://www.youtube.com/watch?v=TDMnu3chRyE

Gość bellarosa
dzięki za rady :) planuję odstawić fast foody i zacząć jeść to co mi pomoże naprawdę przytyć.

Gość fsijsfiooifsofss
chcialabym mieć taki problem;/ jadlabym codziennie moja ukochana pizze i zapijala piwkiem

Gość niogta
a potem nawt jak bys nie tyla to po takiej pizzy zatkane zyly itp i tez problemy