Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieogarniam367865

nie rozumiem zachowania facetów. może któś mi to wytłumaczy..

Polecane posty

Gość nieogarniam367865

nie rozumiem tego dlaczego facet który w każdej możliwej do tego sytuacji z uporem maniaka twierdzi, ze nie lubi sie wiązac, ze się nie zakochuje, i nawet mie powiedział, że nie moge nic do niego poczuc bo On nie bedzie mógł tego odwzajemnic itd cały czas sie pyta mnie czy teskniłam za nim jak mu mówie za tak ale wiem ze nie powinnam to On sie zdziwił dlaczego nie powinnam a jak zapytałam czy w takim razie powinnam to On powiedział, ze tak. ja tego nie rozumiem. widać ze On chce słyszec prawde (czyli to ze tęskniłam) i chce zebym za nim tęskniła ale po co skoro On twierdzi to co napisałam na początku?? może ktoś mi to wytłumaczy?

Gość nieogarniam367865
no niech mi ktoś to wytłumaczy,bo ja go na prawde nie rozumiem;/

Gość Matłoka
A ja was kobiety nie rozumiem gadacie bez sensu nawet w łóżku.

Gość aadadda
Ja też tego nie ogarniam. Ale z tego co sie zorientowałam, to oni nie lubią, kiedy jesteśmy od nich uzależnione. Kiedy nie jesteśmy, to ustanawiają sobie za cel zrobić wszystko, żeby tak było. Wiesz, takie popieprzone ...

Gość inżynier serwisowy banna
Ni mniej ni więcej jak a) kocha cie i nie chce ci tego powiedzieć b) jakaś baba go zraniła i tłumi uczucia. c) a+b

I nie prawda ja chce właśnie uzależnioną osobniczkę. Bo do tej pory wszystkie mnie miały w d. Taką co będzie się tulić godzinami. Tęsknić wzdychać itd. Z drugiej strony jak by mi miała co h sms napier......................... To jednak podziękuje.

Gość aadadda
A nie znudziłaby ci sie taka przypadkiem? Cały czas za tobą łazi, masz ja na wyłącznosć, żadnego wyzwania, zero spontaniczności... Chłopak mógłyb taki być, ale wy chyba jednak macie iną psychike...

Dlaczego miała by mi się znudzić? Pozatym to ja zazwyczaj trzymam w złotej klatce. Matkuje itd. No ale musze to dobrze przemyśleć. No bo tak ja z laptopem ona się tuli do mnie i podtula. Więc po tych 3h jest możliwość mojego podkur... Z drugiej strony chciałbym w końcu taką co przytula się całą noc. Z 3 tuliła by się do mnie i nic nie robiła więc też źle. Tak ze gdzieś po środku z zadatkami na tulenie. Max 1 sms /rozmowa dziennie. No chyba że płacze czy cuś no to niech dzwoni. Trzeba to przemyśleć jw zatulić na śmierć też się da. Mi wszystkie tak mówiły że to właśnie powód odejscia.

Gość nieogarnaim367865
inżynier serwisowy banna hm... no masz rację kiedys zraniła go jakaś dziewczyna i On teraz jak juz mówiłam z uporem maniaka twierdzi to co twierdzi.. ale ja dalej tego nie rozumiem, bo mi sie wydaje ze On ma kogoś,i chyba nawet mam kilka 'dowodów' na to, ale wolałabym ich nie miec.. nawet jesli On ma kogoś to dlaczego chce sie ze mna spotykać, czy jemu na niej nie zalerzy??

Gość nieogarnaim367865
a nawet jeśli mnie kocha to dlaczego nie chce tego powiedzieć??

Gość nieogarnaim367865
zagląda tu ktoś jeszcze?? ;/

Gość prawda w oczy kole :(
najprawdopodobniej chce Cie w sobie rozkochac, zeby Ci zalezalo. zeby podwyzszyc sobie samoocene i miec Cie na wylacznosc. Z drugiej strony chce miec zawsze otwarta furtke zeby powiedziec "przeciez szczerze mowilem Ci ze nic z tego nie bedzie". Prawda jest taka ze to zalosny manipulant i egoista

Gość nieogarnaim367865
słyszałam własnie już coś podobnego od jednej osoby. aleia tak jest mi smutno i nie wiem co zrobić :( tęsknie za nim :"(

Gość przerwe mam to gram
jakas lala go przekręciła i ty masz mu za to zapłacić- moja rada-trzymaj sie od niego z daleko, szkoda zycia {reka}

Gość nieogarnaim367865
ale z drugiej strony to po co On chce mnie w sobie rozkochać?? tylko po to zeby podwyższyc sobie samoocene czy cos tam? tylko taki ma w tym cel?? a tego nie rozumiem i jaką On niby z tego będzie miał korzyść. kiedyś mi powiedział ze nie ma nikogo a potem jak wyszła taka niejasna sprawa iwyglądało ze jednak ma kogoś to zapytałam sie po prost ale On oczywiście wszytskiemu zaprzeczył, nie uwierzyłam mu ale też nie drązyłam tego tematu więcej. a teraz mam pewnośc prawie na 100% ze On jednak ma kogoś. i dlaczego mnie okłamał?? ;/

Gość nieogarnaim367865
ale jak ja mam to zrobić? zakochałam sie w nim jak jakś kretynka tęsknie za nim smutno mi bez niego a co najgorsze jestem o niego zazdrosna;/

Gość dcedvfe65v788
tak bywa niestety

Gość inga__smutna
też tego nie rozumiem. to jeś dziwne oni jedna ręką nas przyciągają a druga odpychają. nie wiem dlaczego to robią nie mam pojęcia. może jakis mężczyzna sie wypowie na ten temat?? inne kobiety też mogą

Gość mala ola
ja tez tak mialam z wieloma facetami, nie wiem o co w tym chodzi ale faktycznie chyba chca dziewczyne rozkochac w sobie, dlaczego nie wiem, jezeli jestes atrakcyjna to moze chce sie chwalic przed kolegami ze fajna laska sie w nim zabujala a on ma na to wy...ne