Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ja miałem pecha...

Miałem kilka dziewczyn... zimą żadna nie goliła pach za często

Polecane posty

Np. co dwa tygodnie maszynką. Nie były to żadne szare myszki, były to zadbane, dość modnie ubrane dziewczyny, a jednak owłosione pachy się zdarzały. Czy miałem pecha, czy większość dziewczyn zimą postępuje podobnie?

Gość no!...miales pecha
takie zycie wsrod polek

Gość szemrana zuzana
Ja tak samo, zimą nie golę pach codziennie bo po co? Pod ubraniem nie widać, a częste golenie nie jest przyjemne, Tobie by się chciało? Mój facet nie ma z tym problemu.

Gość popycham posty
ups

Gość normalnychyba34
Tak włosy u kobiety są obrzydliwe

to dziwne, że tyle ludzi dba o higienę na pokaz. mnie zwyczajnie obrzydzały posklejane potem włoski:O i gryzły. i w ogóle, przecież to się wtedy bardziej poci:O

szemrana zuzana jestes fleja i tyle...lepiej sie nie przyznawaj ze cos takiego praktykujesz....

mieszam nogą bigos🖐️

Gość normalnychyba34
Lubie otyłe

Nie trzeba golić się codziennie, ale robić to w miarę regularnie, a już na pewno, jak się z kimś spotyka. Ja uważam, że kobiety powinny mieć włosy tylko na głowie, ale to jest moje zdania, każdy lubi co innego.

A u facetów włosy pod pachami sa mniej obrzydliwe? Oni inaczej się poca? Ich pot pachnie fiolkami? Dlaczego wieszacie psy na niegolacych się (lub robiących to rzadziej) kobietach skoro 90% facetów nie goli pach w ogóle?!

Gość Doświadczony przez życie
Ogolone pachy to nie kwestia estetyczna tylko higieniczna, więc powinny być zawsze wygolone (dla leniwych polecam laser).

Przecież jak się pach nie ogoli, to dezodorant w dużym stopniu osiada na włosie, nie skórze. Zresztą, bez sensu takie myślenie: nie widać, to nie golę. Ja golę co drugi dzień, jak mi się bardzo nie chce, to co trzeci i to są na tyle krótkie włoski, że jakbym uniosła rękę, to by ktoś musiał podejść i przyjrzeć się z bliska, żeby je widzieć. Ale czułabym się zaniedbana, gdybym tego nie robiła przez tydzień. Nogi golę rzadziej niż latem, ale do nóg nie używa się dezodorantu, a włoski są delikatniejsze i mniej widoczne. A gdybym miała faceta, to dla niego postarałabym się mieć ogolone zawsze, żeby mu sprawić przyjemność.

Gość Doświadczony przez życie
nei nei, dla większosci kobiet esencja męskości właśnie jest w tym smrodku. Dla przeciętnej polki mężczyzna, od którego nie capi jest zniewieściały.

Gość mister germany
to skandal dziwczyny!

nei_nei nie widzialam u zadnego faceta klakow pod pachymi...w moim kregu faceci je gola i tyle gdzie ty te fleje wynajdujesz?

Gość normalnychyba34
u faceta włosy mniej pod pachami przeszkadzją tak samo można powiedzieć że kobieta z brodą wygląda normalnie!

Doświadczony, jeżeli golenie pach jest kwestia higieny, a nie kosmetyki jak twierdzisz, to podaj mi jedna chorobę, którą wywołuje posiadanie włosów w miejscach intymnych i dlaczego wymóg golenia dotyczy w większości kobiet? :O Nie mam nic przeciwko goleniu pach, ale facet z kudlami pod pachami w niczym się nie różni od zarosnietej kobiety. Ba, mnóstwo facetów prowadzi bardziej aktywny tryb życia od kobiet, a co za tym idzie bardziej się pocą, ale im oczywiście wolno mieć kudly i o dziwo dezodoranty u nich działają :O

Gość drewniany kloc
jakby mi kobieta kazal pachy i jaja golic to bym ją na zbity pysk z omu wyciepnoł

Fev, mnóstwo facetów z pięrwszych stron gazet - aktorów, piosenkarzy, sportowców itp. Ma zarosniete pachy. Nie wmawiaj mi, ze wszyscy faceci się gola. Wystarczyło nawet oglądać olimpiadę, żeby zobaczyć ilu sportowców nie goli pach.

Podsuowując - jeżeli facet goli pachy ma prawo krytykować mnie, jeżeli mu się to nie podoba. W przypadku, gdy sam pach nie goli - wara mu od moich.

nei_nei kobieto! trzymaj sie tematu...pytalam o realnych facetow a nie jakich z okladek

Golę pachy 2 razy w tygodniu

Fev, akurat mieszkam w jednym z bardziej znanych miast w Europie, a nawet i na świecie. Wystarczy, ze latem wyjdę na ulice i widzę jak się nosi nie tylko Europa, ale i pol świata. :] Golenie pach u facetów jest rzadkością bez względu na status majątkowy i kulturę.