Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on19lat

jak to z wami panny jest Mały / duży 14cm

Polecane posty

Gość on19lat

Elo , jak to jest z tymi fiutami i z wami dziewczyny/kobiety ... Naczytałem sieże aby zadowolić panne to trzeba mieć 16-25-a czasami 50cm :) a w obwodzie 15 to minimum ... Ja mam 14 cm i w obw tyle samo , jakos moja dziewczyna nie narzekała a czasami ją bolało ... Czy duża głowka penisa pomaga ? bo słysze o problemach z założeniem gumy przy 16cm obw , ja mam 14 i też jakoś nie mogę założyć (w sumie jej nie mierzyłem ) . Czy długośc fiuta działa na podświadomość kobiety czy pomaga w doznaniach ?

Gość Moniczka z Wlk
Jak swoja pożadnie rozgrzejesz to nie będzie boleć. Jak jest za sucha to zadbaj o nawilżenie. Wtedy taki wiekszy daje sporo rozkoszy ale jest wlasnie jedna wada a mianowicie obslugujacy taki sprzęt. Jak za wcześniej wejdzie cały to często boli ale jak umie mnie rozpalic i poczekac az będę gotowa to już jazda nie z tej ziemi. wizualnie tez lepszy wiekszy. Ale to tez tak jak ze sprzetem dla zawodowcow i amatorow gdzie czesto amatorzy moga sobie zrobic krzywde i nie maja umijetnosci zeby uzywać. Niestety wielkosc czesto nie idzie w parze z umiejetnosciami i wyczuciem.