Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karo.17

jak mu o tym powiedzieć ?

Polecane posty

hej. Mam 16 lat. Jestem z chłopakiem od 8 miesięcy, on w październiku ma 18. Jak spędzamy razem czas pieści mnie, wkłada mi ręce w spodnie , dotyka pośladków , wkłada pod koszulkę. Bardzo się kochamy. Od jakiegoś czasu ja zaczęłam myśleC o pierszym razie. Chciałabym go przeżyć właśnie z nim. Bardzo często o tym myślę. Daje mu wskazówi że tu chodzi o pierwszy raz. Ale on nie jaży. :/ co mam zrobić by się skapnął..?

Gość zeenek
wprost

Gość on19lat
Powiedzieć ? Nie czaje ja byłem z dupą 2 tygodnie i powiedziałem wprost że chce sie ruchać ... I było . Proste . Nie stersuj sie tym , powiedz w prost ... albo jak zacznie cie znowu pieścić (wczesniej sie wykąp) .. jak zacznie to ty go zacznij całowac , daj sie pieścić , po jakimś czasie jak będziesz już mokra dość , powiedz "chce teraz " i po sprawie , albo jak zobaczy że dajesz sie ... to cie spyta czy jeteś gotowa albo czy cchesz ...

Gość querterP
sprobuj polozyc mu reke na spodniach i dotknac penisa tak przez spodnie, powinien sie domyslic wtedy Ty zacznij go namietnie calowac i na tym sie nie skonczy :)

powiedzieć wprost to nie jest takie łatwe - wstydzę Sie. A złapanie go za penisa to chyba zły pomysł , nie odważyłabym Sie. ;(

Gość Doświadczony przez życie
To daj mu prześcieradło z wyciętym małym otworkiem. Jesli nauczył się czytać to powinien wiedzieć z literatury do czego kiedyś takie coś służyło.

Nie odważysz się go chwycić za penisa, a chcesz się z nim kochać? Dziecko, ja Cię proszę. . .

Gość ytfvdhxxgf
kameleon-prawdę godosz!!!

Gość fsfsd
dokładnie. wstydzisz się go dotknąć, a chcesz z nim uprawiać seks? seks to najbardziej intymna rzecz jaką możesz zrobić z inną osobą. Pierwszy raz na razie sobie odpuść i zajmij się jego tygrysem ;) najpierw rączką, kiedyś tam lodzik. a dopiero potem