Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycieuczuciowewewe

koniec seks ukłau

Polecane posty

Gość nie marnuj czasu
podobnie było u naszych znajomych moja koleżanka po wielu latach bycia ze sobą,wyjawiła facetowi ,ze jest kobietą jednego mężczyzny ,chiała być miłą ha ha a typ ten po prostu ją porzucił,na boku już miał inną być może i i twój gra w te klocki zostaw tego pomazańca,szkoda twoich niesprzespanych nocy,szkoda ciebie

Gość zycieuczuciowewewe
ależ ja bym go wziełą, ale on się nie chce dać :D i mysle, ze sam nie wie czego chce Zatem niedojrzalym mowimy adios :)

Gość smutny facet
A powiedziałaś mu tak szczerze czego oczekujesz, czego pragniesz, o czym marzysz, jakie masz pragnienia. Słowa, słowa, słowa. Puste słowa bez pokrycia. Facet mówi i masz. Baba ględzi i nie wiadomo o co chodzi. Jesteś pokręcona na maksa. I chcesz faceta i nie chcesz. I chcesz się z nim bzykać i nie chcesz. I wiesz o co ci biega i nie wiesz. Żalisz się czy chwalisz jaka to jesteś porąbana.

Gość zycieuczuciowewewe
wypraszam sobie :D powiedzialam wprost - chce z Toba spedzic cala noc na seksie :) chce calej nocy i calego Ciebie dla siebie, kiedy mozesz i gdzie ? I ? NIC - wiec co mialam zrobic? podjechac autem, ogłuszyc tepym narzedziem, wrzucic do bagaznika i wykorzystac gdzies w lesie ? :D:D

Gość szalona monika
Więc tobie chodzi tylko o seks, a jemu chodzi o uczucie. Mas babo placek. Oj kocha, a ona niby chce być kochana ale mówi mu że chce seksu. To ci mówię że on cię zostawi, bo nie potrafisz wypowiedzieć czarodziejskiego słowa "PROSZĘ"

Gość zycieuczuciowewewe
nie chodzi mi tylko o seks, czytaj dokladnie :) wyznalam mu, ze mi na nim zalezy A na seksie mi zalezy, bio jest odlotowy :) wiec jak mi nie chce dac uczucia to chcialam choc seksu :P zobaczymy co bedzie Dzis zadzwonil, zeby sobie pogadac, o pogodzie, o pracy, itp itd pozartowalismy, posmialismy Cholera:) lubie go :)

Gość zwariowany naukowiec
Wiec wygląda na to że facet chce normalnego związku. Seks jako dodatek do dania głównego. Jako przystawka. Bo czym jest rozmowa o pracy, o pogodzie, o pani Kowalskiej pomiędzy dwojgiem ludzi. Pomiędzy parą. To właśnie taka namiastka codzienności w życiu tych dwojga. A jutro padnie pytanie. Co można by ugotować jutro na obiad ? Bo wiesz specjalnie nie przepadam za mięsem. Wiesz a ja uwielbiam krwiste befsztyki. I lubię szarlotkę. A ja bardzo lubię eklerki. A mnie smakuje zupa ogórkowa. xxxxxxxxxxxxxxxxx Tak ludzie się poznają, zbliżają i zaczynają sie kochać.

Gość wódko, wódeczko, spirytusie
A gdy zabraknie tej jedynej / jedynego pozostaje już tylko gorzałka. Więc. Za zdrowie pięknych pań. Za zdrowie. Bo na rozum u tych pań trzeba poczekać.

Gość zycieuczuciowewewe
dzien dobry :) zwiazku ? nie wiem, nie wiem oj nie wiem Jak poznaliśmy sie to od razu powiedzial - nie interesuje mnie zwiazek, czysty uklad na seks i tyle. A moze po prostu szuka przyjaciela, moze dobrze mu sie ze mna rozmawia i nie wie jak powiedziec - sluchaj chce tylko przyjazni :) Rozum to ja mam :P jasno powiedzialam, czego chce i oczekuje. To raczej on nie ma odwagi okreslic sie czego chce - i tak sie mota chlopina miedzy seks ukladem a kolezenstwem zwyklym :P

Gość zycieuczuciowewewe
zwariowany naukowcu nie rób mi krzywdy, piszesz tak, a ja sobie zaczne robic nadzieje, chyba tylko po to, zeby potem ryczec w poduszke, jak sie okaze, ze to nie tak jak myslisz :P

Gość zwariowany naukowiec
Z miłością to różnie bywa. Czasem to tylko my kochamy, a on chce tylko towarzystwa. Czasem to on nas kocha a my chcemy uczucia i nie widzimy. Nie dostrzegamy realu. Błąd ? Nie. Błędem jest zniszczyć wszystko. Ryzyko ? Bez ryzyka człowiek nic nie osiągnie. Czasem stawiamy na szal;i wszystko. Czasem brak nam odwagi by zagrać va bank. Myślę że lepiej na razie pozostawić układ samemu sobie. Może niech seks poczeka w kolejce. Niech pozostaną rozmowy o wszystkimi o niczym. Niech będą takie spotkania na obejrzenie filmu na kanapie. Czasem muśnięcie dłonią włosów. Czasem pomruk zadowolenia ze smacznej kolacji. Czasem delikatne muśnięcie warg na do widzenia. Tak jak to w podchodach miłosnych. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Rzuciłaś sie na głęboką wodę. Chciałaś coś mieć więc wybrałaś sam seks. To nie zdaje egzaminu. To takie prymitywne. Bzdury gadają ci co śpiewają peany na cześć seksu bez uczucia. Czy jesteśmy zwierzętami, żeby uprawiać seks bo samica jest w okresie rujki ? To zbyt zwierzęce i prymitywne jak dla człowieka. Popełniłaś jeden błąd na starcie tej znajomości. Nie popełniaj ich więcej. Nadzieja ? To wspaniała sprawa. Rozpacz gdy to się nie uda ? Trudno. Będzie to jeszcze jeden kamyk do twojego ogródka. Cierpienie jest jednym z elementów naszego życia. Kto nie cierpi nie pozna radości ze smaku szczęścia. Wiec cóż mogę napisać ? Ja bym zaryzykował. Bez narzucania, bez nachalności. Delikatnie. Jak z jajkiem. To zbyt kruche żeby zniszczyć. To coś o co należy dbać, pielęgnować. Walczyć o to. Ale to tylko moje zdanie. Ty zrobisz to pewnie po swojemu.

Gość zycieuczuciowewewe
zwariowany :) bede rozmawiac, utrzymywac kontakt i nie bede naciskac na nic :) jak cos ma byc to bedzie :) nei odetne sie od niego, bo za bardzoo go lubie Po kazdej rozmowie z nim jestem cala uradowana, lepszy mam humor itd itp Kazda nasza rozmowa konczy sie wybuchami smiechu, on dzowni sie pozalic, a ja go rozsmieszam :) czasem on mnie :) Dzialamy na siebie pozytywnie i to sie liczy :)

Gość babcia klozetowa z kafeterii
Czy to jest miłość, czy to jest kochanie ? Nie wiem. Ale skoro jesteś CAŁA W SKOWRONKACH, to może niech ta chwila trwa. Dobrze jest mieć kogoś na ciepłe wieczory i chłodne poranki. Fajnie jest wiedzieć, że ktoś zaparzy taką kawę jak lubię. Wspaniale jest móc znowu się śmiać. Czy to jest miłość, czy to jest kochanie ? Kochanie jak myślisz ? Czy tak się uda ? Czy to w ogóle jest możliwe ?

Gość zycieuczuciowewewe
no to mnie zaskoczyl, teraz chce mi pomagac w pracy, bo troche ponarzekalam Zapytal czy go jeszcze pragne, bo on mnie pragnie. Jak marudzilam to mnie pocieszal, mile to bylo. Bardzo :)

Gość taka jedna sąsiadka
JAK KWIATKA NIE PODLEJESZ TO USCHNIE. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx JAK NIE DORZUCISZ WĘGLA DO OGNIA TO ZGAŚNIE. Wygląda na to że jak nie dbasz to znika bezpowrotnie. Nieprawdą jest że istnieje coś na kształt SEKSU BEZ ZOBOWIĄZAŃ. Istnieją czasem uczucia które rozkwitają. Ale czasem ludzie zapominają o uczuciach i te więdną jak kwiaty. Gasną jak wypalony ogień.

Gość zycieuczuciowewewe
nie zgodze sie :) jak pisalam, dzownilam, dbalam to zaczynal olewac :) rzadko odpisywal albo wcale Sam z siebie w ogole sie nie odzywal itd Przestalam pisac, dzwonic, to teraz on zaczyna dbac o kontakt Dziwne to wszystko :)

Gość taka jedna sąsiadka
Dbanie o związek to nie nachalne wydzwanianie i obłapianie jak MODLISZKA. Trochę luzu i swobody, Zachowanie dystansu do samej siebie. Na siłę to można tylko buty o 2 numery za małe wcisnąć na nogę, ale skutek jest wiadomy. Nie spiesz się. Ciesz się z tego co masz i dopóki masz. Nie zmarnuj tego.

Gość jak to zawsze bywa
facet się zakochał a kobieta chce tylko seksu

Gość babcia klozetowa z kafeterii
dziewczyna chyba sama nie wie czego chce.:)

Gość zycieuczuciowewe
ale dzis uroczy dzien dostalam piekny bukiet, zyczenia oraz wieeelkie pudelko czekoladek To ostatnie od Niego :):):) Ale mnie zaskoczyl :)