Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chvghbknjl;,

problem z mężem. wytykanie wagi.

Polecane posty

Gość chvghbknjl;,

mój mąż cały czas wytyka mi, że za dużo ważę. robi to praktycznie przy każdej okazji. kiedy idziemy na zakupy, ja noszę wszystkie siatki. kiedy go proszę, żeby mi pomógł, mówi, że ja jestem większa od niego i to ja powinnam nosić. kiedy jest coś do roboty w domu, to mówi, że jestem silniejsza i grubsza, więc powinnam sama robić, a nie się nim wspomagać. boję się nawet przy nim odezwać w normalnej sprawie, bo kiedy ostatnio powiedziałam, że kupiłam nową bluzkę, zaczął się śmiać i powiedział, że po co się stroję, skoro tak wyglądam i gdzie ja w ogóle dostałam na siebie rozmiar. czasami wyciąga moje rzeczy z szafy i śmieje się, że trzej tacy faceci jak on zmieściliby się w jedną moją bluzkę. boję się nawet przy nim malować, albo ładnie ubierać, bo zawsze są docinki. robi to samo w towarzystwie. kiedy coś przy nim jem, to patrzy na mnie z odrazą. kiedy jesteśmy w towarzystwie, też nic nigdy nie biorę do ust. wykańcza mnie już ten związek...

Gość ja lubie najbardziej
zrob cos z tym, nie dawaj sie tak upokarzać. a on co? chodzący ideał? powiedz mu, że jak sie nie podoba to tam są drzwi. po co Ci taki facet cham?

Gość dolbia
A jaka byłaś, gdy za Ciebie wychodził? Chudsza?

Gość chvghbknjl;,
tak, byłam szczuplejsza. teraz kiedy przytyłam, nie ma dnia, żeby nie wspominał o mojej tuszy.

Gość a jjaaaaa
Wypierdol skurwysyna z domu a potem przejdź na dietke , ale dopiero jak sie pozbedziesz tego łajzy . Wykonczysz sie psychicznie , a on to prostak bo mozna delikatnie zwrócić uwagę i pogadać .

Gość łoooooooooooooooooooooooooo
napisz ile wazysz, ile masz wzrostu, bo moze on przesadza a ty dorobisz sie kompleksow i zniszczysz sobie psyche skoro on tak postepuje to nie zaslugujesz na takiego faceta facet ktory kocha wspiera swoja partnerke i pomaga !!!

Gość szakalakas
pytanie brzmi czy Ty uważasz, że ważysz za dużo. Jeśli nie, to na każdą taką uwagę zlewaj po kaczce. A na zakupach nie daj sobą pomiatać, zostaw siaty i niech sam zapyla albo nie będzie miał. A jeśli tak to poza powyższym przejdź na restrykcyjną dietę i gotuj wyłącznie dania z niej, usuń z domu całe słodkie jedzenie i przegryzki oraz wyrzucaj wszystkie kaloryczne rzeczy jakie znajdziesz.

Gość pewnie w łóżku
jest fajtłapą i stąd takie debilne docinki. Najpierw wywal impertynenta z domu, bo zniszczysz sobie życie, później zacznij prowadzić zdrowy tryb życia: prawidłowa dieta, ćwiczenia aerobowe, sauna sucha, pozytywne nastawienie psychiczne, oczyszczanie organizmu z toksyn a poczyjesz się lepiej na ciele i duszy i wartościowszych facetów będziesz miała na pęczki. Wpisz w googlarkę " vademecum zdrowia- jak żyć żeby żyć", tam znajdziesz wiele wskazówek, które pomogą Ci wyjść z nieciekawej sytuacji.

Gość Niech sobie znajdzie modelke
Ideal z niego? Wyprowadz nieudacznika z domu.

Gość lesiuuuuuuuuu
Po pierwsze to straszne chamstwo,buractwo,po prostu nie do pomyslenia.Skad Ty wytrzasnelas takiego cwoka? Jak mozesz sobie pozwalac na takie zachowanie.W glowie mi sie to nie miesci.Z waga to juz jest Twoja sprawa.Jezeli masz problem i Ty sie z tym zle czujesz to sprobuj cos zaczac robic.Po pierwsze to jednak ukroc chamstwo w Twoim domu.

Gość pani domu
wiedz ze rubensowskie kształty maja tęż zwolenników ! i są faceci którzy na deski nie spojrzą , dbaj o siebie takie kobiety tez są piękne.

Gość tfvgubhnj
tu znowu autorka. myślę, ze on ma trochę racji. jestem z nim, bo boję się, że nikogo nie znajdę. po prostu.

Gość medus_A
zasugerowanie żonie, że przytyła i zaproponowanie, żeby spróbowała schudnąć to jedno, a stałe psychiczne znęcanie się, bo inaczej trudno to chyba nazwać, to co innego nie ma innego wyjścia, musisz znaleźć sposób na to, żeby przestał, bo inaczej Cię to zniszczy co za cham i prostak swoją drogą i pewnie sam wygląda jak grecki bóg....

Gość taktonie
Matko jak bedziesz z nim, to bank nikogo nie znajdziesz, jeszcze troche, a zamienisz sie w worek kompleksow, zapomnisz jak sie nazywasz. On jest z toba dla tych samych powodow, co ty z nim, tyle, ze on leczy swoje kompleksy dowalajac tobie, a ty przyjmujesz wszystkie ciosy z pokora i pozwalasz niszczyc siebie. Szkoda zycia na zwiazek bez milosci. Lepiej byc samemu.