Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 5, 2013 w UK ponoc moga sie zenic, a u nas ciagle o tych zwiazkach partnerskich... wk... mnie to a was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M o d l i s z k a 0 Napisano Marzec 5, 2013 Ooooooooo, wrociles!!! :) Mnie tez to wpienia. Ale co my mozemy powiedziec? Nic. Sodoma I gomora ma byc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAGDA_______ 0 Napisano Marzec 5, 2013 Ktoś was zapraszał do UK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M o d l i s z k a 0 Napisano Marzec 5, 2013 Tak zapraszal. W sumie to zostalam zmuszona jako dziecko tu mieszkac bo rodzice tak postanowili. Moj tata jest Anglikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinematografia polska Napisano Marzec 5, 2013 Mnie tez to wkurza, jak sie chca zenic to niech sie zenia, nie widze dlaczego inni ludzie sa tak tym zainteresowani i taki robia z tego problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Azjatycka Pani 0 Napisano Marzec 5, 2013 A dlaczego mialyby mi przeszkadzac malzenstwa gejow badz lesbijek? Mnie to nie dotyczy. Niech kazdy robi sobie co chce. Nie mozna kogos zmusic do zmiany orientacji. Jezeli dany facet czuje, ze kocha drugiego faceta, to mi nic do tego. Tym bardziej nie widze powodu do szykanowania takiej osoby. Np. ostatnia wypowiedz Walesy doprowadza mnie do szalu. Osoby jego pokroju dostaja Nobla w Polsce. Na Zachodzie takie zwiazki to normalka i nikt nie robi z tego problemu. Tylko w zasciankowej Polsce wciaz jest to wielkie Halo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 5, 2013 M o d l i s z k a :) zapodaj jakas fote, zobaczymy ile uroslas :) no wszedzie o tym gadaja, a normalne to nie jest. powiedzmy sobie szczerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blockhead Napisano Marzec 5, 2013 o tyle, o ile nie mam nic przeciwko zwiazkom i slubom takich osob o tyle jestem przeciwna adopcji dzieci przez takie pary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach