Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złotufka

przytyłam po chodakowskiej pomocy

Polecane posty

Gość złotufka

Czy miała ktos takie doswiadczenia jak ja? Zaczelam okolo 3 tyg temu cwiczyc z chodakowska codziennie, byłam bardzo zadowolona spodnie sa luzniejsze wyszczuplily sie nogi troche i ramiona wszystko super weszlam na wage a tu +2kg! cos mi tu nie gra przeciez nie zrobily mi sie miesnie jak u adamka:O czy to normalne? dodam, ze byłam na diecie ok 1700kcal.

Gość kombinatorka domowa
no chyba raczej mięśnie, ale nie zniechęcaj się, za jakiś czas zniknie tkanka tłuszczowa i będziesz mniej ważyć. tylko nie rezygnuj z ćwiczeń.

Gość złotufka
no mam nadzieje kurcze bo chce schudnac a nie przytyc a efekty sa widoczne jestem zadowolona a teraz mi sie przypomnialo, ze ewa kazała wyrzucic wage moze o to chodzilo zeby sie nie zniechecac.

Gość ixyyyyyyyyyyy
skoro widzisz po ubraniach, ze chudniesz to nie jest tak zle

Gość złotufka
tez zapomnialam sie zmierzyc centymetrem na poczatku cwiczen ale faktycznie sa efekty najabradziej pupa i uda, dziekuje za odpowiedzi lece robic skalpel:)

Gość raczej normalne zjawisko
nie walcz o wagę a o proporcje, zdrowa dieta i ćwiczenia pozwolą ci wyrzeźbić sylwetkę, wbrew pozorom nie waga a proporcje są ważniejsze.

Gość ixyyyyyyyyyyy
a podasz link do tych cwiczen?

Gość złotufka
wpisz na youtube ewa chodakowska skalpel lub turbo (mega ciezkie cwiczenia) no wlasnie mama nadzieje, ze waga nie jest az tak istotna ale waze troche za duzo:O