Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala NIEWIE CO ZROBIC :((23456

ZDROWY ZWIAZEK ? co ze mna nie tak ?

Polecane posty

Wiec tak jestem ze swoim chlopakiem 5 lat on ma 20 lat a ja 21 :) jestem na 2 roku a on konczy technikum, czesto wychodzimy razem ale jasne ... on ponad 1.5 roku mam zawalone weekendy bo studia zaoczne - on wtedy wychodzi ja tez wychodze w Wroclawiu bo zostaje caly weekend ( od mojego miejsca zamieszkania 80 km) Ciagle slysze od swoich kolezanek jak ja moge go tak puszczac jak ja mowie ze gdzies bylam sama z kolezankami robia wielkie gały... no to nie jest tak ze szaleje cala noc niewiadomo z kim mam na 2 dzien na 8 do skzoly ale zawsze wyjde do jakiegos baru czy klubu na piwo. moj chlopak ktory tu zostaje siedzi czasami w barach z kumplami do 4 :) no i nic mi to nie przeszkadza bo jestem pewna ze nie ma ani zdrady ani jakis flirtów bo po prostu znam swojego faceta wszytscy go znaja i wiedza ze jezeli chodzi o takie sprawy nie mam czym sie martwic. Zaczynam sie tym pzrejmowac bo jednak gdy jestem na miejscu wychodzimy razem wiadomo ze z znajomymi czy siedzmy sobie sami zalezy jak nam sie chce. ale to o czym mowia moje kolezanki ze mnie ostrzegaja o zdradzie ze one by NIGDY nie puszczaly tak swojego bo to kuszenie losu... zaczynam sie stresowac myslec ze cos kombinuje ze jak pojdzie na studia a chce na AWF to od razu kogos pozna zakocha sie... no mase mysli w glowie... :O niech mi ktos pzregada bo psuje swoj zwiazek... mało tego moj chlopak wczoraj powiedzial ze bedzie chcial jechac do malego klubu z 30 km dalej z kumplami bo jakis tam jedzie do angli i chca sie napic i mowi ze ma juz dosc tych barow w naszym miescie - ja spoko na poczatku nic nie czullam zazdorsci ale po chwili wymyslilam sobie w glowie historie... ze skoro ja go teraz puszcze ( wiem ze nie jest moja wlasnoscia, ale skoro pokaze ze mi to nie przeszkadza ) to w konu pojedzie i bedzie chcial jezdzic... i pozna kogos i mnie zdradzi... - Myslenie moich kolezanek mi sie udziela... WSZYTCY patrza na mnie jak na idiotke jak mowie ze ufam swojemu i wiem ze nawet nie mam sie o co martwic. CZY TERAZ wszyscy juz sie musza zdradzac... w jakich ,my czasach zyjemy ? ze ludzie sie tak boja o swoje 2 polowki :( udziela mi sie to myslenie a jestem w mega szczeliwym zwiazku. ja poznalam mase nowych ludzi facetów tez ale jednak zdaje sobie spawe ze zaden sie nei rowna z moim... a poza tym jakbym miala kogos spotkac czy moj chlopak nowego i sie niby zauroczyc czy zdradzic to chyba lepiej wiedziec o tym wczesniej niz planowac sobie zycie i latac po slubie.... nie wiem WIEM ZE DLUGIE PROSZE O OPINIE JAK TO U WAS Z WZIAZKACH JEST, ILE JESTESCIE RAZEM, CZY COS SIE ZMIENIA W MIARE UPLYWU CZASU, O OPINIE FACETOW CZY TAK CIEZKO BYC WIERNYM I OPINIE KOBIET CZY JESTEM NORMALNA CZY JAK? :(

WIEM ZE DLUGIE ale prosze o opinie :( boje sie ze wszytscy maja racje a ja wychodze na debila... moze dlatego ze wsrod mojego towazystwa jest mało ludzi ktorzy sa ze soba tyle czasu

up

up

Gość babsztyl ciekawski
ty się zanadto nie angażuj w ten związek bo tak jak mówią koleżanki nic nie jest takie różowe:D facet to facet:D

5 lat zwiazku i mam sie nie angazowac ?

Gość babsztyl ciekawski
tu nie czas się liczy , co z tego , że 5 lat ? ale jak spędzonych:D przecież on tylko w barach z kumplami przesiaduje:D wolny jak ptak:D

Jest zaufanie, szczera relacja. prawdopodobnie przeszłas jakias smutna historie i stad to nierozumienie oczywistej rzeczy jaka jest dawanie "wolności" i przestrzeni drugiej osobie. Budowalismy to co jest miedzy nami latami - nie przejmuje sie twoja opinią wybacz ale nie masz zielonego pojecia o niczym nie mam zamiaru mu zabraniac wychodzic z kumpalmi skoro ja jestem 80 km dalej co ma siedziec i cala noc wysylac mi sms --- jak ty tak mialas to wspolczuje :) ;)