Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama miaaa

Co irytuje was w waszych facetach w sprawach lozkowych?????????

Polecane posty

Gość mama miaaa

jw??

Gość może by tak ...
Moją gdy wkładam za głęboko :)

Gość że nie chce wytrysnąć we mnie
mimo,że jestem zabezpieczona. Mam o to do niego żal:(

Gość może by tak ...
mnie w moim Misiu irytuje to, że nie chce ssać mi jąderek :(

Gość mama miaaa
mysle ze kolezance wyzej jak i wiekszosci kobiet spawia przyjemnosc jak facet konczy w srodku :) tylko dlaczego nie chce skonczyc jesli jestes zabezpieczona???:/

Gość może by tak ...
Mam sobowtóra :) nie ważne.Kobieto nawet nie wiesz ile faceta sperma ma eliksiru młodości w sobie.Moja często używa tego do maseczki i muszę powiedzieć,że daje to efekty i nie musi wydawać pieniędzy :)

Gość Lili ANNA 31
mnie irytuje jak z rana mnie o 4 albo 5 budzi na seks jak ja spie i nie mam ochoty a on wchodzi we mnie i chodze caly dzien obolala :/

dlaczego mi na tym zależy? bo czuje ten moment jak partner ma orgazm, pobudza mnie to niesamowicie i jak czuje w sobie,że on zaraz wyrtyśnie to ja tez dochodzę wtedy. Poza tym to jest cudowne uczucie kiedy porcje ciepłej spremy zalewają cipke od środka. jestem wtedy taka spełniona,radosna, szczęsliwa od srodka. poza tym tęsknię za tym uczuciem---byłam mężatką,miałam wkładke to konczył we mnie codziennie---i poprostu znam to uczucie i mi go brakuje bardzo. a obceny partner? zawsze znajdzie jakąs wymówkę--że nie tym razem,ze to,ze tamto...zwodzi mnie i oszukuje,że nastepnym razem to zrobi. obiecałam juz sobie,że nie pójde z nim do łozka,jezeli nie chce zachowywać się normalnie.

Gość może by tak ...
jestem fantastą wsadzającym sobie w majtki szczotkę od kibla. czasem wsadzam ją sobie też w pupę aż po sam koniec :)

Gość może by tak ...
U mojej jest odwrotnie :) Lubi poczuć choć na chwilę swoją maczugę.Często dzwoni i mówi,że jeszcze ma to wspaniałe wspomnienie w myślach i czeka popołudnia z niecierpliwością.

Gość może by tak ...
Kupiłem ten pomysł ze szczotką powinno być cudowienko :)

nie rozumiem tego Twojego. może boi się, że go chcesz wrobić w dzieciaka? dla mnie to też przyjemność kończyć w środku.

ja go nie zamierzam wrabiac w rodzcielstwo,jestesmy ze soba ju zbardzo długo--na tyle,ze zna mnie i wie,ze traktuje nasz związek powaznie. po to się zabezpieczyłam,zeby mógł to robić bezkarnie;) a on ciagle wymysla jakies wymówki. ile mozna konczyc w ustach,na buzi,na moim ciele? w końcu bym chciała,żeby skończył we mnie---przecież to naturalne jest.

Gość może by tak ...
Trochę nie rozumiem,że facet unika wytrysku do środka.Ja od paru lat ciągle kończę w środku,a niekiedy na specjalne życzenie gdzie indziej.Cóż może być przyjemniejszego od tego zakończenia w środku ? Na pewno suchy wytrysk nie można porównać z tym w środku.

Mnie denerwuje to, że w łóżku mogę albo spać, albo sie seksić :o nie może być mowy np o poleżeniu, porozmawianiu, poczytaniu sobie książki przed snem, bo dla mojego faceta, to że leże w łóżku i mam otwarte oczy oznacza że moze/musi być seks :o

Gość kucharkaaaa
Kinga - witaj w klubie! jak tylko położę się to zaraz łapa ląduje na tyłku i ... ;) nie, żebym narzekała ale czasem po prostu nie mam siły :(

Gość może by tak ...
Kinga szkoda bo fajnie nieraz pogadać się przytulić,pieścić,a na samo rżnięcie też jest czas,ale ja to wyczuwam u swojej kobiety,kiedy i jak potrzebuje.Nie zawsze moje liczy się najbardziej.

Gość może by tak ...
Kuchareczko jak masz taki wspaniały tyłek nie dziwię się :) Mam to samo,ale też potrafię być wyrozumiały :)

KingaStefankaFanka - a kto ci broni czytać książki? Przecież możesz to robić leżąc na brzuchu a facet może w ciebie wjeżdżać od tyłu :P

Gość kucharkaaaa
może by tak ... :) u mnie wyrozumiałość polega na tym, że kończy się na lodziku ;) tyle jestem w stanie ugrać w łóżku - kiepski ze mnie negocjator :D lateksowa - ja właśnie zasypiam na brzuchu i to mnie gubi :D

Gość paryszankaowe
to że czeka az ja zacznę, zainicjuję coś podczas gdy on leży i czeka....matoł no:D:D:D:D

Gość może by tak ...
Ze mnie też :) nie negocjuję nawet i zgadzam się na długie lizanko co mi i mojej daje radość.Wie,że to uwielbiam,a w zamian ...? :)

Arni, poziom trójglicerydów Ci skacze po wątróbce? Zjedz orzechy włoskie to Ci się HDL podniesie i będzie dobrze ;-)

Gość kucharkaaaa
haha :) kończ... Waść! w pracy jestem, skupić się muszę :P

Gość Kubjkkplomgf
Mnie irytuje w moim to,ze łóżko dla niego jest tylko meblem do spania.

Gość może by tak ...
Kucharka pofolguj sobie nawet w pracy :) możesz tylko przesolić,a to jeszcze nie koniec świata.