Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EUREKA120

która?

Polecane posty

Według mnie tez 3:) lecz wszystko zależy w której Ty Autorko najlepiej się czujesz i najbardziej Ci do Twarzy:)

Gość W sumie
to wszystkie są w tym samym stylu...może ta druga jednak... Pamiętaj,że to Tobie ma się podobać i Ty masz się dobrze w kreacji czuć:)

dla mnie wlasnie do tej pory faworytka byla nr 3 :) nie lubie jakichs udziwnianych sukni, wole wlasnie takie klasyczne, a ta trzecia ma kokardke z tylu taki delikatny dodatek.niestety akurat tej nie moglam znalezc i poki co mierzylam tylko nr 1 i 2, czuje sie w nich dobrze i bardziej mi sie 2 podoba ale nie spoczne dopoki nie znajde gdzies nr3. za tydz wybieram sie troche dalej od mojego miejsca zamieszkania i bede szukac. mozliwe ze cos innego mi wpadnie w oko jeszcze, bo jestem dosyc niezdecydowana osoba

nike 17, nie w moim stylu. akurat ja bym takiej nie ubrala ale rownie dobrze tobie nie musi sie zadna z moich podobac. umow sie na przymiarke i zobacz jak w niej sie bedziesz czula i wygladala :)

mi się podobają różne rodzaje sukni ślubnych:) i takie proste i princeski rybki i w ogóle tylko jeszcze daleko do wesela bo dopiero 27.09.2014 ale coś czuje że cięzko mi będzie znaleźć suknię na ten wyjątkowy dzień więc chyba będę musiała zacząć szukać:) A ile wam zajęło znalezienie tej wyjątkowej sukni:):):)???

Gość SerelllaBonii
2

Gość Do nike17
Suknia nie jest zła,gorset ma ładny a szukanie wymarzonej sukni zajęły mi dwie wizyty jednego dnia w dwóch salonach i jak już ją miałam to dalsze poszukiwania poszły na bok i jeśli bym miała kolejny wybór to zdecydowanie wybrałam bym tę co miałam:)

Gość klauida1617
z tych tylko druda jest piekna naprawde, pozostale jak najtansze szmatexy:) soorrry...

Gość wwr
nike- fason twojej sukni jest niezły ale moim zdaniem suknia jest zbyt bogata, za dużo pełno tego wszystkiego naraz, wiele panien młodych ostatnio wybiera właśnie takie suknie. Ale najważniejsze, żeby tobie się podobała i żebyś dobrze się w niej czuła :) Autorko, najładniejsza jest suknia nr 3 :)

Gość wwr
miało być: za dużo tego wszystkiego naraz

Gość Szczesciara:)
1

Gość wsetrfhyuj
ZADNA MI SIE NIE PODOBA- ALE JAK MIALABYM JUZ WYBIERAC TO 2 TYLKO WEZ DAJ COS INNEGO NA PASIE TO WYGLADA JAK BY CI MATERIAL ZLAPALI I NIE WIEDZIELI CO Z NIM ZROBIC