Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto wie?

ZUS Bezrobocie

Polecane posty

Gość Kto wie?

Witam Prowadze D.G. nie place skladki ZUS w zwiazku z czym pewnie nie jestem ubezpieczona i system w szpitalu mnie nie przepusci. Moj mąz zarejestrowal sie na bezrobociu i wpisal mnie w swoje ubezpieczenie Mam pytanie czy jestem od tej chwili ubezpieczona ?Co z ZUSEM? Wiem ze bede musialam splacic dlug ,ale na ta chwilie czy system w szpitalu mnie przepusci? Dziekuje za odpowied

Gość jesli maz ma ubezpieczenie
to ty tez, ale z ta dzialanoscia to zalatw szybko bo cie zus scignie 🖐️

ale przy działalności obowiązkowa jest tylko ta część na ubezpieczenie społeczne, zdrowotna jest dobrowolna. a swoją drogą - po chooja ciągnąć działalność, z której nie jesteś w stanie nawet składek opłacić?

Gość zawieś działalność
to ci dług nie będzie narastał

Gość Kto wie?
Dziekuje wszystkim za odpowiedz ale wlasnie chodzi o to ze ja nie place zus juz 2 miesiace w zwiazku z czym system w szpitalu mnie nie przepusci....? Czeka mnie kosztowne i dluuugie leczenie.

Gość Kto wie?
Popierdolony kraj!pracowalam dlugo i ciazko na wlasnej dg oplacalam zusy skarbowki,zatrudnialam 4 osoby,nie moja wina ze wszystko stanelo w miejscu i obecnie nie stac mnie na skladki,dowiedzialam sie ze jestem ciezko chora ... Nie wiem do kont mam biec ,gdzie uciekac......zawiesic firmy nie moge poniewaz ona mi ""cos tam daje"no wlasnie ,cos tam... Zdechne jak pies osieroce dzieci ....bo nie stac mnie na leczenie...Lepiej odrazu zdechnac szybko i bezbolesnie ,bo po co umierac w dodmu na oczach dzieci...???!!! Czasem czlowiek jest bezradny........

ej ale bez takich ok! 😠 uszy do góry, system porąbany ale to nie znaczy, że masz się załamywać czymś co nie jest od Ciebie zależne tak? weź to ubezpieczenie męża i powinno wystarczyć...zdrówka 🖐️

Gość Kto wie?
Dziekuje za odp[owiedz,pozdrawiam

Gość eroticon
niezwykle erotyczny temat, czytając czuje narastające podniecenie;):D

Gość narkoleptyczka
Nie wiem do kont mam biec x do szkoły !!

Gość erossy
ależ tu seksownie