Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelusdominus

krwawienie

Polecane posty

Gość angelusdominus

Witajcie mam taki problem nakreślę ogólną sytuacje oastatnią miesiączkę miałam 24 stycznia 2013 1 marca byłam u ginekologa wykonał usg i zobaczyl pecherzyk ciazowy i powiedział że podejrzewa ciąże wizyte mam 8 marca. 2 tygodnie mam skurcze i bóle podbrzusza dziś doszło krwawienie. Nie wiem czy dzieje się coś zdzieckiem czy to okres .Już sama nie wiem.

jedź do szpitala możesz poronić! Zrobią Ci badania i sprawdzą czy jest ok i dadzą leki na podtrzymanie.

Gość to żart?????????????
W ciąży nie ma okresu. Są krwawienia zazwyczaj będące poronieniem.

Gość angelusdominus
poroniłam...

miała podobna sytułacje i tez krawiłam ale mi łozysko sie odklejało jedz lepiej do szpitala zrobia ci usg i jak bedzie wszystko lekarz wypisze ci tabletki dobrze to cie puszcz do domu cie....

Gość Bo to mogło być
tylko poronienie. Krwawienie plus bóle...

Gość angelusdominus
byłam w szpitalu zrobili badania. Poronienie samoistne całkowite tyle powiedzieli.

Gość lglkh;l
wspolczuje. teraz twoj organizm jest bardzo nastawiony na kolejna ciaze wiec jesli to byla planowana ciaza to juz w pierwszym lub drugim cyklu zacznijcie sie starac

Gość angelusdominus
Wciąż to do mnie nie dociera. Nie mogę się pozbierać. Mam wrażenie jakby to był głupi żart.:(

Wspolczuje z calego serca. sama poronilam 15 lutego... ale to byl 11 tydz ciazy i nie obylo sie bez czyszczenia. wiem co czujesz

Odczekaj kilka cykli i starajcie sie na nowo a w tym czasie mozesz np brac caly czas kwas foliowy i dowiedziec sie w aptece o jakies witaminy wzmacniajace lub cos tego typu

Gość lglkh;l
ja tez poronilam na poczatku 6 tygodnia. zrobiono mi skrobanke choc w tak wczesnej ciazy sie tego nie robi. najlepszym lekarstwem jest kolejna ciaza

Gość angelusdominus
ja na szczescie uniknelam łyżeczkowania;/ o ile można mówić tu o szczęściu.

Gość lglkh;l
mnie lekarz powiedzial ze czekanie 3 miesiecy to bzdura i trzeba starac sie jak najszybciej. mial racje udalo sie. nigdy nie zapomne tamtej ciazy ale najwazniejsza jest przyszlosc

Gość angelusdominus
Pewnie za jakis czas znow zaczniemy sie starac. Narazie musimy dojsc do siebie. Mam w sobie tyle stlumionych emocji