Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhekwdhmnmhjdkwdhd

moje dziecko śpi tylko na brzuszku

Polecane posty

Gość dhekwdhmnmhjdkwdhd

Moja córeczka praktycznie od urodzenia śpi tylko na brzuszku, ma już 3 miesiące. W nocy śpi ze mną i też na brzuszku, ale czas ją przeprowadzić do jej pokoju i jest problem. Ona nie potrafi spać na pleckach, bo się budzi co chwilkę. Są tutaj mamy ktorych dzieci spały tylko na brzuszku?

Gość minipizza
dzisiaj czytałam ze takie maluchy nie mogą spać na brzuchu bo to może grozić śmiercią łóżeczkową.

mnie pediatra pytał czy nie śpi na brzuszku bo to właśnie zwiększa ryzyko śmierci łóżeczkowej. A na boczku nie chce?

Gość mabelinka
moje dzieci spały tylko na brzuszku... Obydwaj ale oczywiście bez poduszki, na samym materacyku, ja polecam bo wtedy jelita pracują inaczej, nie ma kolek, przynajmniej u nas nie było..

Gość Izabelka......... ...:)
dziecko gdy jest na brzuszku to go sobie masuje i m.in dzieki temu nie ma kolek. Moze Twoje dziecko jak spi na plecach to ma kolki albo cos a na brzuchu nie i dlatego chce tak spac. Pogadaj z pediatra na ten temat

Gość minipizza
no nie wiem co jest wazniejsze zeby dziecko kolki nie miało czy żyło ... o matko

Gość vgfbrfwwwr4tt
oczywiście mała śpi bez poduszki na samym materacyku. Zaczęłam ją tak kłaść jak pojawiły się kolki i od kiedy tak śpi to nie ma też problemów z brzuszkiem. Idąc tym tokiem myślenia to śpiąc na plecach może zachłysnąć się jak np. jej się uleje. a teraz pytanie do mamy której dzieci tak spały. Powiedz czy kładłaś tak dzieci spać też w nocy? i czy spały same? Jutro idę do położnej to porozmawiam na ten temat