Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pracy w grecji

ktoś jeszcze szuka pracy w grecji?

Polecane posty

Gość szukam pracy w grecji

mieszkam w grecji i włąśnie por az kolejny szukkam pracy... szok normalnie, wszystko padło , nawet psychika siada z braku perspektyw...

Gość d453
ale jestes tam/./.czyh w pl

Gość autorko,moze nie ta droga...
12:47 [zgłoś do usunięcia]szukam pracy w grecji właśnie mam coś do dodania w tym temacie. poszłam dzisiaj na spotkanie o pracę i pytają "skąd jesteś kochanie?" na co ja "z piękniej Polski jestem " i słyszę "a to dlatego jesteś taka piękna i ten uśmiech, lśnisz koteczku "

Gość horiatiki salata
Ale gdzie wy tej pracy szukacie? ja poznalam 2 dziewczyny, ktore pracuja jako nauczycielki angielskiego, oczywiscie maja uprawnienia i w obu przypadkach chate/pokoj na koszt pracodawcy. I zadnych tekstow o koteczkach, pelen szacun, a obie blondyny z okraglymi buziami. Jedna ma chlopaka jakiegos Albanca (no niestety), ale chrzescijanina, a druga woli byc sama i jakos jest szanowana, w kazdym razie zadnych grubasnym oblechom nie rzuca sie na szyje jak ruska prostytutka. Fakt, kasa marna, ale miasteczka male sa tanie i przyjemne. Kiedys znalam tez nauczycielke francuskiego z Krety, ale ona zaczela jeszcze przed kryzysem. Znam tez stara babe (tez Kreta), instruktorke jogi, ale ona ma przynajmniej mete, bo jej syn tam kogos znal, ale Greczynka nie jest i po grecku nawet nie mowi i co? Ja tego lata tez bede szukac po szkolach, jakies hotele sprawdze, zobacze. Jak nie to nie. Nie mieszkam w Grecji, ale mam rodzine, tylko w bardzo malych miejscowosciach, wiec bede szukac w wiekszych troche. I zadnych Aten. Nie znioslabym tylu zuli i cpunow i tej drozyzny. I ja rozumiem, ze tu na forum panuje typowo polskie smecenie, ze wszedzie zle, wszedzie albo oszusci, albo zboczency, w Polsce zle, w Grecji zle, w UK nie ma pracy, ale darujcie sobie. Nie kazdy ma pseudo dyplom z pseudo-uczelni (teraz mlodiz to nazywaja wzszym wyksztalceneim, gdy tymczasem jest to papier z jakiejs platnej szkolki-muchomorka). Nie kazdy ma kompletny brak umiejetnosci i doswiadczenia, ja znam ludzi w roznych krajach, lacznie z Moldawia, i jakos sobie radza, a przy tym nikt ich po dupie nie maca, wiec jednak mozna. I nie kazdy jest profesorem, singlem czy informatykiem. sa to normlani ludzie w roznym wieku, z dziecmi i bez, z dyplomem lub nie.

Gość awgolemono
ja szukam pracy w różnych miejscach, zwykle szukam na www.xe.gr ale tu już się popsuło i same durne ogłoszenia dją. szukam po znajomych, szwonię do dawnych pracodawców, ale wszystko na marne. ostatnio zaczęłam szukać po szpitalach jako opiekunka do chorych staruszków, którzy mają kasę ale jakoś nie są chętni by ją wydawać. ciężko jest, bardzo ciężko, a nikio- opłata za mieszkanie i cała reszta rachunków zbierają się w kupkę na półce i czekają na swoją kolej. od tygodnia mam zablokowany telefon, bo nie opłacony jest, jak na złość rozchorowałam się , a tu na leki nie ma nawet centa. no ale trzeba walczyć. kto się podda? bo chyba nie ja!!! są różne fora polskie, strony polsko-greckie, gdzie jest trochę ogłoszeń, ale teraz to większość jest w stylu "szukam" a nie "dam". a wy, którzy mieszkacie w Grecji,, gdzie szukacie pracy? macie pewnie jakieś znajomośći, to może napiszcie jakiś kontakt, czy to jakiegoś biura, czy cokolwiek... :) powodzenia w szukaniu :)

Gość gość
Witam, Aktualnie moja firma poszukuje ludzi do pracy w Grecji z biegłym niemieckim lub portugalskim w obsłudze klienta lub na stanowiskach typu IT helpdesk. Doświadczenie nie jest wymagane, ponieważ firma oferuje szkolenie, ale za to ważna jest znajomość któregoś z tych 2 języków. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to chętnie podam detale na maila bylinkam gmail.com

Gość Aleka
szukacie pracy w Grecji....mieszkam w Grecji na Krecie oferuje prace dla jednej osoby...piszcie olasza@hotmail.com

Gość gość
dokladnie sezon rusza w kazydm hotelu knajpie na wyspach poszukuja sprztaczek barmanek, fabryki ludzie buzcie sie/tylko za nedzne grosze fakt