Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość funnily

Szukam koleżanki do wspólnego odchudzania

Polecane posty

Cześć dziewczyny, mam nadzieję, że topik powoli się rozkręci:) Ja od 5.30 na nogach bo moje dzieciaczki w tym tygodniu obmyśliły sobie, że będą wstawać razem z tatem;) I tak już mamy śniadanie naszykowane, jeden pokój wysprzątany, pranie nastawione a teraz idę dać tym moim dzieciaczkom śniadanie:P Dalej walczę z kg i się nie poddaję;) Natalinka_nie_chudzinka--> Gratuluję Ci takiego samozaparcia i takiego spadku diety:)

Cześć dziewczyny .! Dziś zamówiłam sobie wagę a od babci opieprz nawet za zły serek w lodówce .! :D ja dopiero teraz wcinam śniadanko bo jakos rano nie potrafię wmusić w siebie jedzenia. W ruch poszedł kabanos drobiowy. Zaczynam drugi pierwszy dzień z mega motywacją :) Za chwilkę idę robić obiad i może potańczę. Niestety dziś na dworze nie jest już atak pięknie jak wczoraj ..

Właśnie robie sobie filecik bez panierki i oleju z kurczaka :) oprócz kabanosa na śniadanie jakoś jeszcze nic nie jadłam. A jak tam u Was .? :)

Gość kalafiorowa z ryżem
u mnie dzień jak co dzień :) 1000 kcal, węgle jak zwykle 5o g, białko 100g, tłuszcz 37 g :) jadłospis: śniadanie: kostka sera białego chudego z rzodkiewką, papryką, cebulą czerwoną, jogurt naturalny, obiad: pulpety gotowane z indyka plus tzatziki (jogurt grecki, trochę białego sera, ogórek zielony i czosnek). Zapomniałam wziąć z domu jedzenie ale w planach było jeszcze jabłko i sok warzywny, ale jakoś nie wyszło. Jutro przebieżka 8 km...oby nie lało bo zmoknę i się rozchoruję :o jestem padnięta, dobranoc wszystkim :*

Dziewczyny spiąć tyłeczki .! U mnie dzień kolejnego małego sukcesu :) Bez śniadanka bo jakoś głodna nie byłam a na obiad zrobiłam nugetsy .! Oczywiście w panierce z otrąb i bez tłuszczy z piersi indyka :P w realu jest świetna przecena na idnyczka i jest super. i do tego sos tzatzyki z jogurtu 0% wtarłam w to czosnek i jednego małego korniszonka . Zachęciłam mojego Adriana i odchudza się ze mną bo też Mu się przyda :) Chodzi marudzi że jest najedzony ale ciasteczko top by zjadł ;) A jak tam u Was laseczki .? To dla nas wszystkich .! :D http://www.supergify.pl/images/stories/ecard/kobiet21.jpg

Gość kalafiorowa z ryżem
Niepewna, gratuluję pierwszego dnia i trzymam kciuki za kolejne :)

Gość Aleksandra25Lublin
ja tak od tygodnia ograniczam jedzenie i ćwiczę, ale za dużo kcal spożywam bo waga ciągle 78 kg pokazuję;P Z ćwiczeń mam 2 filmy z Chodakowską za sobą.

Gość Olcia Dubicka
Warszawa się kłania jeśli ktoś chętny. I najlepiej z dziećmi to można się spotykać na placu zabaw ;) Odchudzam się od 3 tygodni, na razie za mną 7 kilogramów. Łącznie chcę schudnąć 27 kilogramów taki mam cel do wymarzonej sylwetki i swobodnego wyjścia w bikini na plażę latem bo zawsze co roku wyjeżdżam nad morze ;) Diety wcześniej stosowałam i nie było rezultatów a obecnie żywię się jedzeniem jak najmniej przetworzonym zdrowym i do tego tabletki odchudzające Forever Slim do kupienia na allegro. Z aktywności fizycznej dużo spaceruję z dziećmi którymi się opiekuję i chodzimy na plac zabaw to można się spotykać na wspólne pogawędki i wspieranie w odchudzaniu. To właśnie matka tych dzieci zaraziła mnie dietą i poleciła tabletki bo sama też odniosła zwycięstwo z nadwagą. I u niej też zawsze jakieś wsparcie się znajdzie ;)

Cześć dziewczynki :) Dziś dzień z serkami i kolacja z rybką świeżo złowioną przez ojca Adriana :) Powiedział, że to krasnopióry. Polecam są pyszne .! Zrobił je w panierce ale ja całe ciasto zdjęłam i wpieprzałam samo mięsko i troszke ości przy okazji :) Pierwszy raz w życiu jadłam takie rybki świeżo wypatroszone zawsze to była jakaś wędzona czy filecik mrożony z marketu :D a jak tam u Was .?

Witam was wszystkie;) Mogłabym się dołączyć? Zaciekawiło Mnie ,,szukam koleżanki do wspólnego odchudzania" i pomyślałam: to coś dla Mnie;d jestem z okolic lublina, przy wzroście 166,5 mam ...a przynajmniej jakieś dwa tyg temu miałam 58...a teraz boję się wejść na wagę bo miałam parcie nażarcie ostatnio a pogoda w ruchu nie pomaga;/ marzy Mi się te 50/51, najlepiej 50 bo znając życie coś Mi ,,wróci", więc jak tak popędzę ciut dalej to lepiej;d w czerwcu mam być druhną i marzy Mi się powalić ludzi na kolana..no a przynajmniej niech im szczęki opadną;) stosuję zasadą ,,mż" , chcę ograniczyć pieczywo bo za dużo go czasem pochłaniam ;/ i chcę ograniczyć słodycze..wiem, że czasem jestem skłonna zgrzeszyć więc pozwolę sobie na ten jeden dzień w tyg żeby zgrzeszyć..ale to tak w razie czego;)po za tym ćwiczę skalpel z Ewką i z mel b ale mam fazy na dietę+ ćw a potem miesiąc mam wszystko..,,odłożone na potem" i znowu lipa;/ mam nadzieję, że nie wymięknę i stąd nie zniknę bo jeśli Mnie tu zabraknie tzn, że stracę zapał i się roztyłam i wstyd Mi tu wrócić;/ macie jakieś sposoby na omijanie jedzenia? tzn nie uleganie na widok czegoś? jeśli tak to z chęcią wypróbuję ;)

Gość Czerwona stokrotka
Witajcie. Chętnie się do Was przyłącze:)

Cześć dziewczyny . Dobrze , że dołączyłyście bo topik zamiera ... Ja nie mam takiego sposobu . ostatnio musialam wczesniej wyjsc z urodzin bo bym sie zlamala :)

Jak dotąd też najczęściej stosuję wyjścia;) Jak tam dzień Wam miną? Ja mam za sobą spacerek, skalpel a teraz nadzieję na lepsze jutro;d

Witam.Zapraszam wszystkie panie zainteresowane wyszczupleniem konkretnych partii ciała na lipolaser.Jest to bezpieczna alternatywa liposukcji.Dodatkowo laser ma dzialanie obkurczające co powoduje,ze nie zostaje po zabiegu nadmiar zwisającej skóry.Jednorazowo traci się w obwodzie objętym zabiegiem od 2 do 5 cm.Zabieg można powtarzać do 8 razy w zależności od grubości tkanki tłuszczowej,jakiej chcemy się pozbyć.Mam licencje,na wykonywanie tego zabiegu..zabieg jest w stu procentach bezpieczny, bezbolesny i bezinwazyjny (nie zostają żadne ślady,gdyż jest to zimny laser).W kwietniu i w maju z powodu remontu lokalu , w którym pracuje mogę wykonać ten zabieg w domu klientki na terenie Warszawy i w jej okolicach po 1/4 ceny salonowej czyli za 120 zl.Więcej informacji pod numerem 690 535 946.Zapraszam

Gość Ella90
Ja też szukam wsparcia,dziewczyny, razem lepiej! :) Jestem na blogu www.zabic-tluszcz.blog.pl Liczę, że razem coś nam z tego odchudzania wyjdzie, Ela, 173, 70kg jakby patrzeć na wzrost to może nie wygląda tragicznie, ale mam cienkie kości i nawet jak ważyłam kiedyś 53 kg to miałam brzuszek :( Tak więc teraz jest dopiero tragedia... Dziś dodałam zdjęcia: cielska i sałatki z rukoli wraz z przepisem :D Chodźcie do mnie!!!

Hej dziewczyny;) coś cicho tutaj widzę... w skrócie powiem, że dziś wytrwałam i mam nadzieję, że u Was też z górki;)

Dziś jeszcze się trzymałam;D Oby i jutro...pod względem diety weekendy Mnie stresują...spotkania ze znajomymi i wgl...z jednej strony świetnie a z drugiej boję się, że sobie odpuszczę;/ też tak macie? No a dziś kolejny dzień bez słodyczy;D MŻ jak najbardziej+ 90min. na stepperku+ melB i dodałam do tego przysiady i brzuszki...jej żebym tak wytrwała do końca;d a Wy co ćwiczycie?;) i wgl co tam jak tam??;)

Cześć ;) Ja ćwicze na hula hop. częściej się schylam jak kręcę ale to tech ruch :) A tak to mam za małe mieszkanie na jakiekolwiek ćwiczenia i czekam aż się ociepli aby śmigać na basen i siłownię :) Ja też tak mam, szczególnie, że jutro urodziny babci ... Zobaczymy

hehe czyli robisz hula hop + skłony w jednym;) też mam hula hop tylko takie zwykłe i..leży w kącie bo raz, że nie mam miejsca a dwa cierpliwości bo w Moim przypadku tak samo skłony przeważają;d dziś wytrwałam i ćwiczyłam ale swój prywatny zestaw ćwiczeń ;d Babci sto lat a Tobie wytrwałości życzę;) Ostatnio sobie powtarzam bo chodzi za Mną zdanie: chwilę w ustach, całe życie w biodrach. Jutro sobie powtarzaj jeśli chcesz i mam nadzieję, że pomoże się oprzeć pokusom;)

Gość chudanawakacje
Jeśli któraś z Was również potrzebuje motywacji,podajcie swoje numery np.gg to razem będziemy do siebie pisać i się wspierac :) ! Ja również zaczęłam diete jakiś tydzień temu,idzie bardzo powoli..nie weim czy coś z tego wyjdzie.

Gość SzczeryUsmiech
Ja jestem.z Gorzowa ;) jak.masz.ochote.napisz.na.e mail

Gość SzczeryUsmiech
idzedzej@gmail.com*

Gość chudanawakacje
W jakim wieku jesteś? i jak Twoja dietka? :)

Witam chętnie poznam i zaprzyjaźnię się z dziewczyną ,która pomoże mi schudnąć.Musi to być dziewczyna która będzie miała ,,bata"nade mną a ja Ci obiecuję że odwdzięczę się tym samym :)

Gość gość
Hej:) szukam koleżanki, która tak jak ja chcę schudnąć "parę kg":) Interesuje mnie raczej wirtualna znajomość, rozmowy na gg lub sms, wspieranie się nawzajem.