Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AD0

Szukam wsparcia

Polecane posty

Jestem z chłopakiem od 2 miesięcy . Typowa sielanka. Poznaliśmy się w zeszłe wakacje on był tak jakby w separacji z dziewczyna ona w stolicy a on w swoim rodzinnym miasteczku . Cały czas mi mówił ze się kłócą i że zaraz się rozstaną .Dlatego nie chce ze mną się rozstawać itd. Byliśmy wtedy około miesiąca razem . Później co do czego ja się dowiaduje ze oni są dalej razem . Zerwał ze mną kontakt ,nie miał odwagi mi tego powiedzieć sam . Pewnego dnia przypadkiem spotkaliśmy się na imprezie . On był z tamta . Myślałam , ze mi serce wyskoczy z piersi . Przebolałam bo każdy zapewniał ze nie warto . Pol roku później odezwał się do mnie . Napisał , ze popełnił błąd wracając do tamtej . Tylko mnie kocha itd . Chociaż z tamta był okol 3 lata . Jestem naiwna i zakochana . Wybaczyłam mu tamto i teraz jesteśmy razem . Czym bardziej do siebie się zbliżamy ja mam większe obawy , ze mnie znów zostawi. Jestem głupia , próbuje go kontrolować . Szukam argumentów żeby mu coś udowodnić .Sprytnie zdobyłam jego hasło na FB a tam dowiedziałam się , ze jeszcze jakiś miesiąc temu pisał ze swoja byłą ze ja kocha i chciałby do niej wrócić na szczęści ona z tego co pisze jest asertywna i nie chce . Pisze nie tylko do niej bo do ich wspólnych przyjaciół . Wypytuje się jako ona się czuje bo się martwi . Boże litości ! Co ja miałabym zrobić w takiej sytuacji jak mi na nim tak bardzo zależy . Mowi ze mnie kocha , ze czuje , ze to "to" . A jak jego wypytuje o bylo to mowi ze nie ma juz dla niego znaczenia . Po co te kłamstwa jak miesiąc temu jeszcze do niej pisał .

Gość magalaga
ale czego oczekujesz, ze ktos cie poglaszcze po głowce i nie powie złego słowa jesli jestes tępa jak but i bez krzty godnosci? Rzuciła go dziewczyna na której mu zalezalo ale ze ma nature latawca to nie chce byc sam i przypomnial sobie o panience sprzed lat. Do czasu az tamta zmieni zdanie albo znajdzie następną. Ot cała historia miłosna

Gość wredniucha10
"Sprytnie zdobyłam jego hasło na FB a tam dowiedziałam się , ze jeszcze jakiś miesiąc temu pisał ze swoja byłą ze ja kocha i chciałby do niej wrócić na szczęści ona z tego co pisze jest asertywna i nie chce . Pisze nie tylko do niej bo do ich wspólnych przyjaciół . Wypytuje się jako ona się czuje bo się martwi . Boże litości !" to jest ta typowa sielanka o której piszesz na początku postu???

Sielanka sie skonczyla po tym jak dowiedzialam sie , ze pisze do niej . Nie oczekuje , ze ktos mnie poglaska po glowie . Wrecz przeciwnie chce zeby ktos mi dal takiego kopa bym mogka sie z tego otrzasnac . Wydaje mi sie , ze sama nie dam rady .

Gość Niebiessskoooka,,
Jesli ty po miesiącu związku włamujesz sie komus na prywatne konta, akceptujesz takie fakty ze jestes tylko zapchajdziurą po innej, to radziłabym ci raczej wizyte u psychiatry a nie pogadanki na forum. Masz jakies problemy psychiczne? Rozumiem ze mozna czuc sie rozbitym gdy sypie sie wieloletnie małzenstwo, narzeczenstwo, dziecko w drodze, wtedy zadne decyzje nie są proste ale przyczepiac sie kaleson prawie obcego faceta i dawac sie ponizac?

Jesteśmy 2 miesiące razem . A wiadomosci są sprzed miesiąca a ja je przeczytałam przed wczoraj .Nie uważam , ze powinnam ic do psychiatry . Chciałabym mieć wszystko pod kontrola i pod swoje dyktando. Chce dobrze dla swojego zwiazku , pragne zeby nam sie ulozylo ale jest cos nie tak . Cos stoi nam na przeszkodzie do szczęścia. Mam jeden wielki młyn w głowie .

Gość wsetrfhyuj
jestes jego zastepcza dziewczyna - jak tamta da mu szanse znow pojdziesz w odstawke - jak narazie boi sie ciebie stracic bo ma darmowe dymansko i mydli ci oczy. ja uwazam ze powinnas wziac przyklad z tamtej dziewczyny i go zostawic a tak robisz z siebie posmiewisko i darmowa dupodajke ( chyba ze sie z nim nie przespalas jeszcze) - powiem ci tylko tyle ze wasz zwaizek nie ma szans a na sile siebie uszczsliwiac tez nie masz co bo to nie szczescie - z tego co piszesz to macie po moze 17 lat masz czas na milosc i na znalezienie tego jedynego

Gość wsetrfhyuj
rozumiem ze kontrolujesz chlopaka bo masz obawy- w zwiazku a szczegolnie na poczatku nie powinnas miec - tak jest w zdrowym zwiazku- nie wiem co ciebie tak ciagnie do tego chloptasia - bo to zwykly frajer - nie kocha ciebie , on nie zna mocy tego slowa widocznie -

Gość wsetrfhyuj
ogarnij sie i opamietaj - zanim on ciebie znow odstawi

Jeżeli uzmysłowienie ci ,że po prostu głupio postępujesz nie pomogło ,to trudno :classic_cool: Włosów z głowy rwał nie będę i za ciebie umierał też nie będę więc powodzenia w dążeniu do błogosławieństwa jako cierpiętnica życzę

Nie mamy po 17 lat ! A 20,23. Nie sypiamy ze sobą . Trzymam go na dystans własnie przez to i dalej tak bedzie dopoki nie bede miala pewnosci. Jest tak , ze on sie stara . Przynajmniej mi sie tak wydaje . Spedzamy ze soba duzo czasu , rozmawiamy czesto i dlugo . On chce poznac moje rodzinne , widac , ze jest zainteresowany . Jak go zapytalam : Czy gdyby mogl to by wrocil do bylej to powiedzial, ze nie .

Gość wsetrfhyuj
no to tym bardziej jestes glupia - ale i tak masz jeszcze czas na znalezienie sobie faceta nie chce wrocic do bylej - a nagle pisze do niej ze ja kocha i chce do niej wrocic- pokazalas mu ta wiadomosc ? jak tak to jak na to zaragowal? wiesz to jest dla mnie dziwne. ja jak bym zobaczyla taka wiadomosc u swojego faceta odrazu bym mu pokazala i wyjasnila to a nie pisala na forum. widac golym okiem ze nie chcesz go zostawic i szukasz kazdego argumentu aby tego nie robic. Uwazasz siebie za dorosla? - jezeli tak to zachowuj sie jak dorosla i powaznie pogadaj z facetem. Dlugo gadacie o czym ? o bzedach chyba - jak bys dlugo gadala juz dawno bys cos zaradzila temu. Facet jest nie zdecydowany i miesza ci w glowie i masz tak mu powiedziec - albo skupia sie na waszym zwiazku albo z wami koniec bo nie masz juz sily tak dalej tego ciagnac w obawie ze znow cos odwali. albo kocha ciebie i zapomina o bylej albo koniec - wtedy zobaczysz jego reakcje- ale to wymaga wlasnie pogadania a nie forum !!!

Własnie o to mi chodziło . Dziękuję wszystkim za wypowiedz , za komentarze te mocniejsze i słabsze . Dało mi to dużo do myślenia. Postawie sparawe jasno JA albo ONA . Musi sie zdecydowac bo nie chce zeby ktos traktowal mnie przedmiotowo.

Gość wsetrfhyuj
otoz to !