Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fveda

nie umiem zrobic kotletów mielonych

Polecane posty

Gość fveda

dodaje bułke namoczoną bułkę tartą a i tak przy smażeniu mi sie rozwalają. nie wiem juz co robic

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość upierdliwy pedant
jajo dałaś?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a odajesz tez cebule
i jajko?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja miele miesko, dodaje do tego troszke bulki tartej, jajko, cebule czasem tez i czosnek (odrobine) i pieprz i sol do samku :) kazdy zachwala :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja miałam........
i oczywiście mięso musi być surowe !!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość medus_A
bułka wcale nie skleja kotletów, to jest wypełniacz, dzięki któremu kotlety są też bardziej miękkie i nie takie zbite skleić możesz jajkiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a odajesz tez cebule
znajac zycie autorka nie ala jajka i dlatego sie rozwalily :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fveda
faktycznie A JAJO????????????/ ZAPOMNIALAM

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a odajesz tez cebule
no to teraz zjecie rozwalone ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak kotlety są rozwalone to
ja bym z nich zrobiła spagetti a la bolonese

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szoque!
ja robie z samego miesa (bez bulki i bez jajka) i nigdy mi sie nie rozwalaja. z tym, ze sa to juz raczej burgery (wolowe) niz kotlety mielone. o ile mniej roboty i o ile lepszy smak :) oczywiscie na wierzch ida przyprawy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość qwerty...
ja robie bez jajka i nigdy sie nie rozwalają

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość często robię taką
Ja dodaje do mięsa woreczek ugotowanej kaszy gryczanej i jajko.Sa ekstra,dodaje tez podduszone do miękkości(drobno pokrojone)pieczarki i cebulę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×