Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba alb chuda

ocencie mnie czy jestem gruba

Polecane posty

Gość gruba alb chuda

mam 158 cm i waze 63 kg,mieszcze sie jeszcze w normalnej wadze czy to juz ostatni dzwonek by cos ze soba zrobic.Waga od 2,5 roku stoi w miejscu odkad urodzilam dziecko.Przed porodem wazylam 54 kg

Gość zastosuj naturalna
wazysz za duzo , masz nadwage. Sadzac po twoim wzroscie to pewnie wygldasz jak klucha.

Gość mama z wrzeseń 2013
Ja waże przy 164cm 60 w 3 msc ciąży i sie czuje gruba (przed ciążą 58-59). Ty byś mogła z 5 kg zrzucić.

Gość lubieJapka
Ty się jeszcze pytasz?ja przy 160 cm ważę 52 kg i to jeszcze mam kompleksy,że za dużo.Ty zdecydowanie masz do zrzucenia trochę.

Gość kfdsgfdskf
ja mam 20cm wiecej od Ciebie i 10kg mniej ! i czuję sie "za duża"

Gość mama roczniaka
Jesteś 20 cm wyższa? powinnaś zgłosić się do psychiatry, bo coś z Tobą nie tak. Ja mam 174cm i 61kg, najniższa waga jaką mogę osiągnąć to 58, bo później to juz niedowaga. Po za tym wyglądam bardzo chudo. A skoro Ty masz okolo 184cm wzrostu i 54 kg wagi, to niestety, ale się wykańczasz... Idź do lekarza bo jest z Tobą naprawdę ŹLE!!!

Gość kfdsgfdskf
mama roczniaka - liczyć nie umiesz?? od kiedy 150 + 20 to 184???

Gość .AMNEZJA.
ja mam 164cm wzrostu i 59 kg - mam figure idealna ty schudnij autorko z 5 kg i bedzie ok :)

Gość do kfdsgfdskf
a kto tutaj ma 150cm?:O

Gość 34877777777
Jestem twojego wzrostu - 158 cm i waże 45 kg. Moim zdaniem ważysz za duuuużo!

Gość ja tyle ważyłam w 7 miesiącu c
iąży przy wzroście 169 cm;) normalnie ważę 50 kg każdy z nas jest inny i ma inną budowę i po samej wadze trudno ocenić jak możesz wyglądać poza tym jeśli nie możesz wrócić do wagi sprzed ciąży sprawdź sobie jak Twoja tarczyca pracuje;)

Gość nottttttttt
liczyc patalachy nie umiecie

Gość bnjmk,ljhgfsedrfghjk
Twoje BMI wskazuje na nadwagę, popracuj nad swoim jadłospisem i wprowadź aktywność fizyczną

to ja jestem w ciazy 18 tc mam 168 i waze 60 kg... maksymalna moja waga to 62 kg nie duzo mniejsza od Twojej z tym ze znacznie wyzsza jestem :P

Gość Agulekxxx
powinnas schudnąc jakieś 5 kg, wtedy bedzie ok .... 168 cm - waga powinna być ok 58

Gość ariam
Myślę że jak zrzucisz 4-5 kg to będzie idealnie. Też nie sugeruj się opiniami że jesteś gruba i masz dużo do zrzucenia. W końcu jesteś matką i moim zdaniem nie powinnaś wyglądać jak wieszak. A swoją drogą - sama oceń jak czujesz się w swojej skórze.

Gość ja 1 obiadek
Juz przestancie, ze powinna. Ja ma 156 i waze 51 kg, wygladam fajnie. ale wszystko zalezy, gdzie te kg sie rozlozyly. Mama dwie kolezanki-jedna ma 156 i wazy 55 kg a druga ma 158 i ma 60 kg i wygladaja naprawde fajnie-maja kobiece figury. Przed ciaza wazylam 46 kg i bylam bardzo chuda, wygladalam jak dziewczynka, nie kobieta. W najgorszym okresie zycia (pracowalam na sezon w hotelu) schudlam do 42 i wygladalam fatalnie, juz nie wspomne o tym, ze rozmiar ciuchow 34 byl na mnie za wielki.

Gość oj tammmm
waga nie jest ważna tylko cm i odbicie w lustrze:)

Gość Klekotta
Po cyfrach to trudno ocenić, jeden człowiek przy tej samej wadze będzie gruby, inny chudy.Ale jesteś dość niska, więc 60 parę kilo to jednak dość dużo. Ja przy wzroście 172 cm ważę 64 kilo i wiem, że powinnam mieć z 4-5 kilo mniej,ja ważąc 60 kilo czułam się idealnie, ale jestem od Ciebie wyższa, a Ty mając 14 cm mniej wzrostu to raczej do najszczuplejszych nie należysz, ważąc 63 kg.

Gość waga 58 przy 168 cm
to chyba dla osoby o drobnych kościach, ja nigdy takiej wagi nie osiągnę, chodzę na fitness 3 razy w tyg., nadwagi jako takiej nie mam, choć walczę z tym, by wyglądać proporcjonalnie. Dobrze i szczupło wyglądam mając jakieś 64 kg, a i tak niektórzy drą się na mnie, że przeginam. Obecnie przez ćwiczenia i wyrobienie mięśni waga nieco w górę poszła, choć w obwodach w dół. Obecnie jest 67 kg. I jest prawie ok. Jak dojdę do ideału, to co najwyżej te 3-4 kg mniej będzie. Więcej nie dam rady, bo już mąż o moje kości na biodrach się obija i marudzi. Taka sylwetka, kości grube i ciężkie.

Gość kfdsgfdskf
do kfdsgfdskf a kto tutaj ma 150cm? no pomyliłam sie, ale nawet jak by było to 158cm to za cholere dodając 20 nie wyjdzie 184! przestańmy sie juz licytowac która ile ma, ni eo to chodzi, a jeśli autorko dobrze czujesz sie w swojej skórze to po co masz cokolwiek zmieniać.

Gość ja ważę 50 kg przy 169 cm
i chuda nie jestem, a raczej drobna przy 58 kg byłabym zwyczajnie gruba

Gość Jeny....
Same idealne figury na tym forum,haha.

Gość nieprawda i już!
smaic mi sie chce,same chudzinki,wrecz idealne a ja mam 168 i waże 80 kg! wcale nie czuje sie gruba! mam biust w rozmiarze 90 E i to zachwyca wszystkich facetów

Gość no i co? mam się pociąć bo jes
tem chuda ,a ty gruba? czy może utuczyć się?:O bez sensu, niech sobie każdy będzie jaki jest ja zawsze byłam taka i nic na to nie poradzę