Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUbieCOme33

Mój Facet Ma Kogoś?

Polecane posty

Gość LUbieCOme33

mysle ze moj chlopak ma kogos nowego poniewaz dziwnie sie zachowuje przeszla mu chec by sie ze mna spotykac , nie mowi ze mnie kocha , nie odpisuje mi na smsy a dzwoni moze raz dziennie. Gdy do niego dzwonie i chce pogadac zawsze ma wymowke , a to ze kolege wiezie a to ze w pracy albo mame musi zawiezc do lekarza. Rozumiem ze pracuje ale to przegiecie ze nie ma czasu glupiego 1 smsa napisac np gdy rano wstaje lub kladzie sie spac. Wczoraj do niego dzwonilam to jezdzil z kolegami i splawil mnie w rozmowie pozniej nie odezwal sie choc obiecal , napisalam mu : super ze sie odezwales.. nie odpisal. Malo tego jak nigdy nie mial GG nagle sobie zalozyl , mam przypuszczenia ze ma kogos nowego lecz nie moge go wprost zapytac bo mnie splawia. Co o tym myslicie?

Gość ulalulaaaa
a ile ejstescie razem? wiesz co pisanie smsów to jest fajne na samym poczatku znajomosci (powiedzmy 2-3 miesiace), potem juz uczucie zaczyna się zmieniać, zwiazek jest inny, jestes w nim epwniajsza i nie musisz się tak starać. U mnie tez smsmy były z wyznaniaiami rpzez jakies 3 miesiace, teraz juz nie pisujemy do siebie. Na poczatku rozmawialismy godzine przez telefon, teraz dzownimy na chwilkę do siebie. To normlane moim zdaniem

Gość Syneczek1987,
Dziecko weź się za książki :P A tak poza tym to teraz ty go spławiaj. Zobaczysz jak zareaguje. A może jesteś brzydka ?!

Gość ewabladi777
Mysle ze te stwierdzenia sa bezpodstawne,ale mozesz sie go zapytac o twoje obawy .w koncu szczerosc jest najwazniejsza.a moze bardzo cie kocha ale dusi sie ciaglymi smsami itp.w koncu zycie jest zyciem i kazdy ma prawo zawiesc mame czy kolege,co nie oznacza ze cie nie kocha poprostu moze piszesz nie w pore:-)

Gość fdsdfasfsf
ile macie lat i ile sie spotykacie? mysle ze moze byc cos na rzeczy. masz jego numer gg? sprawdz go.